12 bin TL ekran kartı ve monitör önerisi

runno

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba. Yakın zamanda ekran kartı ve monitör alacağım ama kafam çok karışık bütçem 12 bin lira civarı. Ekran kartını 2. el olarak alacağım monitörü 0 düşünüyorum ama uygun 2. el bulursam onu da alabilirim. Sorum şu RTX 3070 Ti (7-8 bin TL civarı) ekran kartının yanına 24inç 1080p 165Hz IPS panel bir monitör mü? Yoksa RX 5700 XT (5-6 bin TL civarı) ekran kartının yanına 27inç 2K 165Hz monitör mü? Düşündüğüm monitörler şunlar;

Daha iyi bir monitör tavsiyesi olan varsa yazarsa çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam eğer hikayeli oyunlar oynuyorsanız bana göre ekran kartına daha fazla önem verin ama CS:GO, LoL, Valorant vb. oynuyorsanız ekran kartınızı çok yüksek almanıza gerek yok ama benim burada bir şansım olsaydı kesinlikle 3070 Ti derdim. Fakat monitör markasına güveniyor musunuz?

Hocam eğer hikayeli oyunlar oynuyorsanız bana göre ekran kartına daha fazla önem verin ama CS:GO, LoL, Valorant vb. oynuyorsanız ekran kartınızı çok yüksek almanıza gerek yok ama benim burada bir şansım olsaydı kesinlikle 3070 Ti derdim. Fakat monitör markasına güveniyor musunuz?

Bende 3070 Ti istiyorum ama 2K monitör alamıyorum o zaman bütçem yetmiyor. Monitörü araştırdım genel olarak iyi diyorlar ama daha iyisi varsa tabii onu alırım.

Bu monitör ve 3070 Ti daha iyi olur.

1080p monitöre o kadar para vermem istemiyorum zaten o monitörü alsam bu sefer 3070 Ti alamam bütçemi aşar.

Merhaba. Yakın zamanda ekran kartı ve monitör alacağım ama kafam çok karışık bütçem 12 bin lira civarı. Ekran kartını 2. el olarak alacağım monitörü 0 düşünüyorum ama uygun 2. el bulursam onu da alabilirim. Sorum şu RTX 3070 Ti (7-8 bin TL civarı) ekran kartının yanına 24inç 1080p 165Hz IPS panel bir monitör mü? Yoksa RX 5700 XT (5-6 bin TL civarı) ekran kartının yanına 27inç 2K 165Hz monitör mü? Düşündüğüm monitörler şunlar;

Daha iyi bir monitör tavsiyesi olan varsa yazarsa çok sevinirim.
Hocam 2. el temiz RTX 3070 TI bulabiliyorsanız bulun ancak sıfır olarak şunlara bakılabilir:

Bunların ikisi 11.800 TL ediyor şu an. RX 6700 XT, RTX 3070 ile kapışıyor.

Eğer bütçenizi biraz arttırabilirseniz soğutma olarak daha iyi RX 6700 XT modelleri de var.

Bu monitör ve 3070 Ti daha iyi olur.
Hocam o monitörün fiyatı 3.000 TL'den 4.500 TL'ye çıkmış, kesinlikle alınmaz şu an.

Hocam 2. el temiz RTX 3070 Ti bulabiliyorsanız bulun ancak sıfır olarak şunlara bakılabilir:

Bunların ikisi 11.800 TL ediyor şu an. RX 6700 XT, RTX 3070 ile kapışıyor.

Eğer bütçenizi biraz arttırabilirseniz soğutma olarak daha iyi RX 6700 XT modelleri de var.

Öneriniz için teşekkürler sanırım dediğiniz gibi yapacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı