12 bin TL klavye, mouse ve mouse pad onerisi

Bütçe
12.000
Hocam öncelikle benim üst düzey mousepadlar hakkında çok bilgim yok, o yüzden uygun fiyatlı ve F/P olarak düşündüğüm bir mouse pad önereyim.

Ben bu markanın 70x30 olanını kullanıyorum, gayet memnunum. Kendim kullandığım için söylemiyorum ama kendi fiyat bandında en iyi markalardandır. Yine de dediğim gibi daha üst seviyeler hakkında çok bilgim yok maalesef.

Aynı modelleri Amazon gibi başka sitelerden de alabilirsiniz.

Mouse klavye işine gelince önce klavyeden başlayım.

Manyetik mi mekanik mi istersiniz bilmiyorum ama manyetik önereyim. Mekanik istiyoranız belirtirsiniz.
Renk olarak bir tercihiniz var mı bilmiyorum ama Akko m1W V3 he ya da 007b olan modelleri önerebilirim.

M1W v3'lerin bir de şöyle bir modeli vardı ama yakın zamanda stok bitmiş maalesef.

Akko'lardan sonra keychron var. Biraz overpriced olduğunu düşünüyorum ama özellikle Türkçe tuşlar ve ISO düzen istiyorsanız üzmez, kaliteli marka.

Diğer modellere gelirsek sikakeyb güzeldir ama kablosuz yok maalesef.

Bir de şöyle iki model var ama aşırı detaylı bilgim yok ikisi hakkında da. RS7'nin sadece 1-2 videosuna bakmıştım ama fena durmuyordu. Diğeri hakkında da çok bilgim yok. @enzyyx hocam bu ikisi hakkında yorum yaparsa daha iyi olur.

Mouse konusunda ise tutuş şekline göre scyrox V6 veya scyrox V8 öneririm. Genel olarak claw için V8, palm için V6 daha uygun ama sen yine de farklarına ekleyeceğim fotodan bakabilirsin. Eğer ergonomik veya daha büyük bir mouse gibi kişisel ihtiyaçlarınız yoksa scyrox gayet yeterli olur hocam.

Eki Görüntüle 2451169 V6 biraz daha ortadan yükseltilirken V8 biraz daha arkadan yükseltili.

Tavsiyeler için teşekkür ederim. Mouse olarak üst seviye olan WL Beast Max veya Lamzu maya X gibi mouse almak anlamsız mi olur sycrox varken? Ayrıca bu atılan klavyelerden bazılarına bakmıştım akşam klavye tuşları gorunmuyor. Buna bir çözüm var mı?

Türkiye'de her satılan ASUS ürünü gibi overpriced gibi gözüküyor maalesef. Üstteki mesajdaki klavyelere bakabilirsiniz, hepsi birbirinden güzeldir.

RS7 Pro hoş duruyor, beyaz versiyonu güzel bir hava vermiş. Switchlerini de daha önce AliExpress'te görmüştüm, markasız veya özelleştirilmiş değiller. Birçok özelliği de içeriyor gibi, bence alınır. Daha ucuz bir şey aranıyorsa sikakeyb de bakılabilir.
Hocam keycapsleri tr olan veya tr keycaps alabileceğim kaliteli klavye var mı? Ayrıca manyetik keycaps bulmak zor mu? Mekaniğe göre?

Tavsiyeler için teşekkür ederim. Mouse olarak üst seviye olan WL Beast Max veya Lamzu maya X gibi mouse almak anlamsız mi olur sycrox varken? Ayrıca bu atılan klavyelerden bazılarına bakmıştım akşam klavye tuşları gorunmuyor. Buna bir çözüm var mı?

Hocam keycapsleri TR olan veya TR keycaps alabileceğim kaliteli klavye var mı? Ayrıca manyetik keycaps bulmak zor mu? Mekaniğe göre?

Manyetik keycaps diye bir şey yok hocam

Manyetik keycaps diye bir şey yok hocam
hımm çeşitlilik açısından mekanik daha iyi yani.

Işık geçirmesi önemli değilse sorun olmaz bence, eğer illa şartsa HyperX Prism Türkçe versiyonu alınabilir, gördüğüm en yüksek ışık geçirme oranına sahip keycaps kendisi.
Kablosuz olma durumunu bir kenara bırakırsak W75 iyi bir ürün mü? fiyatını hak eden bir ürün mü? TR keycaps ve bilek desteği ile beraber alabilirim

Hımm çeşitlilik açısından mekanik daha iyi yani.

Kablosuz olma durumunu bir kenara bırakırsak W75 iyi bir ürün mü? Fiyatını hak eden bir ürün mü? TR keycaps ve bilek desteği ile beraber alabilirim.

Kesinlikle fiyatını hak eden bir ürün, o fiyat bandında Gateron jade olan neredeyse hiçbir klavye yok, W75'in switchleri de Gateron Jade'nin kardeşi diyebileceğimiz KS20 white Dual rail switchler. Jade'lerden bile daha stabiller.

Kesinlikle fiyatını hak eden bir ürün, o fiyat bandında Gateron jade olan neredeyse hiçbir klavye yok, W75'in switchleri de Gateron Jade'nin kardeşi diyebileceğimiz KS20 white Dual rail switchler. Jade'lerden bile daha stabiller.
son olarak hocam sikakeyb castle hm80 için ne düşünüyorsunuz? Premium bir klavye midir? ve burda önerilenlerden çok daha iyi bir klavye midir? 7k fiyat vermek mantıksız olur mu bu klavye için ? Ayrıca Wraithin sitesinde yer alan tr keycapsler buna uyar mı?

Son düzenleme:
Son olarak hocam sikakeyb Castle HM80 için ne düşünüyorsunuz? Premium bir klavye midir? Ve burada önerilenlerden çok daha iyi bir klavye midir? 7K fiyat vermek mantıksız olur mu bu klavye için? Ayrıca Wraith'in sitesinde yer alan TR keycapsler buna uyar mı?

W75 varken almaya gerek yok diye düşünüyorum, sanırım kablolu idi o model. @egemebb biraz bakmıştı, o söylerse daha iyi olabilir. Wraith'in keycapları universal diye biliyorum, %60, %65, %75, TKL ve birçok klavyeye uyuyor.

son olarak hocam sikakeyb castle hm80 için ne düşünüyorsunuz? Premium bir klavye midir? ve burda önerilenlerden çok daha iyi bir klavye midir? 7k fiyat vermek mantıksız olur mu bu klavye için ? Ayrıca Wraithin sitesinde yer alan tr keycapsler buna uyar mı?
Hocam ışık geçiren keycaps alabilirsiniz ama sırf türkçe olsun diye wraithin keycapslerine 900 lira biraz fazla gibi sanki. Sizin tercihiniz yine de, alabilirsiniz tabi.
Mouse olarak WL Beast tarzı mouselar da alınabilir zaten ama scyroxun mcu, sensör gibi şeyleri hep en üst seviye sayılır. Yani scyroxun üstündekiler mesela daha büyük bir mouse istiyorsanız veya ergonomik mouse istiyorsanız mesela bu tarz şeyler için alınabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı