12 bin TL monitör önerisi

Nexoix

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba 12 bine kadar bütçem var ve aklımda iki model var bunlardan hangisini önerirsiniz ve ayrıca şunu sormak istiyorum. Bilgisayarı monitöre bağlamak ve TV'ye bağlamak arasında bir fark var mıdır, 12 bin lira monitöre vermek sizce gereksiz olur mu? Tavsiye ve yorumlarınız bekliyorum. Modelleri de bağlantı şeklinde ekledim.

https://www.hepsiburada.com/lenovo-...d=sz7pg91h8lagpwzi&url_src=and-product-detail https://www.akakce.com/monitor/en-u...d-pivot-curved-oyuncu-u-fiyati,650296406.html

Samsung bariz daha iyi. Bütçesindeki en iyi görüntü kalitesine sahip monitör. Ayrıca tizen işletim sistemi var. Yani tv olarakta kullanabilirsiniz. Kumanda çıkıyor içinden.

Hocam monitör istiyorsunuz ancak sizin için Hz mi önemli yoksa renk doğruluğumu öncelik?

TV ile PC için monitörler çok farklı şeyler Hz. Olsun ekran canlılığı olsun gecikme süresi olsun monitor almak daha mantıklı ne için alacaksınız öneri yapalım.

O seride ölü pixsel şikayetleri gürdük fazlasıyla her hafta 2-3 forumda denk geliyor ki özellikle modellerını ogreniyorum.

Neye göre öneri yapıyorsun? Çok merak ettim. Attığın monitörler pek alinmaz gibi

Arkadaşlar her birinze ayrı ayrı teşekkür ederim. Hz çok önemli değil rekabetçi oyunlardan ziyade daha çok hikayeli oyunlar oynuyorum o yüzden renk doygunluğu daha önem verdiğim özelliklerden. Ben de tv ile arasındaki farkı tam bilmediğim için size sormak istedim. Ekran boyutu olarak maksimum 27 inc düşünüyorum. Samsungun paylaştığım modelini önerir misiniz

Neye göre öneri yapıyorsun? Çok merak ettim. Attığın monitörler pek alinmaz gibi.

İncelemelerine bakmadığına eminim. Rastgele IPS monitör öneriyor herkes. Kontrast, parlaklık, renk gamutu vb şeyler kimse dikkat etmiyor. Kağıtüstü verilere bakıp öneri yapıyorlar.

Kavisli olması sorun değilse attığın Samsung Odyssey G6 G65B bu fiyatlardaki en iyi görüntü kalitesine sahip monitordur

Kavisli olması sorun değilse attığın Samsung Odyssey G6 G65B bu fiyatlardaki en iyi görüntü kalitesine sahip monitordur
Özellikle görüntü kalitesi diyorum çünkü MSI G274QPX daha iyi renk gamutuna sahip ancak kontrast oranı buna kıyasla çok az olduğu için görüntü kalitesi bunun kadar iyi olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…