12 bin TL monitör önerisi

Arkadaşlar her birinze ayrı ayrı teşekkür ederim. Hz çok önemli değil rekabetçi oyunlardan ziyade daha çok hikayeli oyunlar oynuyorum o yüzden renk doygunluğu daha önem verdiğim özelliklerden. Ben de TV ile arasındaki farkı tam bilmediğim için size sormak istedim. Ekran boyutu olarak maksimum 27 inc düşünüyorum. Samsung'un paylaştığım modelini önerir misiniz?

Samsung çok iyi monitör alabilirsin. Kontrastı, parlaklığı ve renk gamutu oldukça iyi. Standart IPS monitörler ile renk gamutu konusunda benzer seviyelerde. O yüzden soluk renkler görmezsin. Çok fazla doygun renkler görmek istiyorsan G274QPF qd ve G274QPX gibi monitörlere bakman lazım. Qd olanın kontrast'o kötü olduğu için görüntü kalitesi zayıf. Qpx'in kontrastı iyi olduğu için Samsung ile kapışabilecek monitör. Yine de bulundurduğu özellikler bakımından Samsung öne çıkıyor.

İncelemelerine bakmadığına eminim. Rastgele IPS monitör öneriyor herkes. Kontrast, parlaklık, renk gamutu vb şeyler kimse dikkat etmiyor. Kağıtüstü verilere bakıp öneri yapıyorlar.
Sorun şu ki mag275qf'nin kağıt üstündeki verileri de kötü. Aynı şekilde attığı Gigabyte monitörün de kağıt üstü verileri kötü. Neye göre önerdiğini cidden çok merak ediyorum

Sorun şu ki MAG275Qf'nin kağıt üstündeki verileri de kötü. Aynı şekilde attığı Gigabyte monitörün de kağıt üstü verileri kötü. Neye göre önerdiğini cidden çok merak ediyorum.

Boyut, IPS ve marka üçlüsüne bakmıştır. Birde 0.5ms yazmasına bakmış olabilir.

Arkadaşlar tavsiyeleriniz için her birinize teşekkür ederim samsung g65b yi aldım, gerçekten çok güzel. Yeni yeni deneyimliyorum, prize takmadan kullanma şansım var mıdır acaba

Technopat Haberler

Geri
Yukarı