12 bin TL monitör önerisi

Bütçe
12000

AOC modeli dün satın aldım eğer zamanın varsa incelemesini yapacağım ona göre belki sende almak istersin.

AOC modeli dün satın aldım eğer zamanın varsa incelemesini yapacağım ona göre belki sende almak istersin.
Ben bunla msi arasında kalmıştım MSI almıştım AOC daha iyimiş umarım memnun kalmışsınızdır.

Olur hocam sağ olun.

İlk attığım aoc daha iyi ama siz bilirsiniz @@bluerr diye bir arkadaş var o daha fazla yardımcı olur size
Hocam ama MS olarak Dell daha iyi
bu 2. el mi hocam?

Kozmetik hasarlı ürün demek yanlış olur. 2 Günlük cihaz da teşir olur. Mağazada standlarda duran monitörler, yani kurcalayabildiğin ürünler.
Evet böyle demek daha doğru olur. Genelde vitrinlerde sergilenen ürünler oluyor.

Samsung G4'ü öğrenci indirimiyle 6K'ya alın. Yükseltmeye değecek bir monitör yok. 240Hz'ler 7.5k iken 360Hz'ler 15k bandında. Kaldı ki G4'ü 6K'ya alabiliyorsun. Kaldı ki 15k bütçem olsaydı 3 bin TL daha koyar G6 OLED alırdım.

G65B kabul edilebilir bir rekabetçi performansı sunuyor. Tüm gün rekabetçi oynamayacaksan veya rankın aşırı yüksek değilse iş görür. Diğer alanlarda çok iyi bir monitör. CS'yi 4:3 oynuyorsan o biraz sıkıntı. Curved ve 27inç olması biraz problem. Eğer hardcore FPS oynuyorsan G4, karışık kullanım ise G65B almanı öneririm.

Tepki süresi ve UFO performansı çok iyi. Üst düzey rekabetçi hariç her türlü gider. Diğer VA paneller gibi yavaş değil. Yalnız 27inç, Curved ve 2K olması CS için dezavantaj. Yine de bir gözatmanı öneririm.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…