12 bin TL monitör önerisi

Bütçe
12000
Bunu öneririm bütçeni çok zorlalamış olursun gayet kaliteli bir monitör:

Farklı bir model istersen:

Normalde bu bütçeye güzel 2K monitörler var lakin ekran kartın yüzünden 2K geçmek ne kadar mantıklı bilmiyorum ama yine de öneri olarak:

Bu da bazen 10 bin TL oluyor indirime giriyor:

AOC modeli dün satın aldım eğer zamanın varsa incelemesini yapacağım ona göre belki sende almak istersin.

AOC modeli dün satın aldım eğer zamanın varsa incelemesini yapacağım ona göre belki sende almak istersin.

Olur hocam sağ olun.

İlk attığım aoc daha iyi ama siz bilirsiniz @@bluerr diye bir arkadaş var o daha fazla yardımcı olur size
Hocam ama MS olarak Dell daha iyi
bu 2. el mi hocam?

Samsung G4'ü öğrenci indirimiyle 6K'ya alın. Yükseltmeye değecek bir monitör yok. 240Hz'ler 7.5k iken 360Hz'ler 15k bandında. Kaldı ki G4'ü 6K'ya alabiliyorsun. Kaldı ki 15k bütçem olsaydı 3 bin TL daha koyar G6 OLED alırdım.

Evet hocam aktif klavyem değişti sadece ace 60 Pro var.

Multi hocam Valorant CS sadece FPS oynamam ama FPS ağırlıklı yani kısaca oyun rekabetçi için renklere de önem veririm ama ayar yaparak hallolur diye düşünüyorum.

G65B kabul edilebilir bir rekabetçi performansı sunuyor. Tüm gün rekabetçi oynamayacaksan veya rankın aşırı yüksek değilse iş görür. Diğer alanlarda çok iyi bir monitör. CS'yi 4:3 oynuyorsan o biraz sıkıntı. Curved ve 27inç olması biraz problem. Eğer hardcore FPS oynuyorsan G4, karışık kullanım ise G65B almanı öneririm.

Tepki süresi ve UFO performansı çok iyi. Üst düzey rekabetçi hariç her türlü gider. Diğer VA paneller gibi yavaş değil. Yalnız 27inç, Curved ve 2K olması CS için dezavantaj. Yine de bir gözatmanı öneririm.

IMG_3128.jpeg

IMG_3129.jpeg

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı