12 bin TL PC Önerisi

opakss

Hectopat
Monitör de önerir misiniz o da maksimum 4 bin TL. Genellikle Valorant, CS ve hikaye oyunları oynamak istiyorum. (RDR2, AC, metro tarzı )

Hocam 1 hafta önce güzel sistemler vardı şu an 12K ya güzel sistem bulamadım ben hepsinin fiyatı uçmuş toplama yapmanızı öneririm. Arkadaşlar önerecektir.

12.000 TL RDR2 gibi oyunlar oynamak için aşırı düşük bir bütçe. Eğer notebook yerine desktop almak isterseniz size şu Desktop'u önerebilirim: (Fakat bu 2-3 gün önce 12.000 lira seviyesiydi çok hızlı zam geldi)

Veya Xbox Series S mantıklı olabilir sadece oyun oynamak istiyorsanız.

Monitör için ise benim uzun süredir kullanıp memnun kaldığım Rampage'in şu monitörünü önerebilirim.

12.000 TL RDR2 gibi oyunlar oynamak için aşırı düşük bir bütçe. Eğer notebook yerine desktop almak isterseniz size şu Desktop'u önerebilirim: (Fakat bu 2-3 gün önce 12.000 lira seviyesiydi çok hızlı zam geldi)

Monitör için ise benim uzun süredir kullanıp memnun kaldığım Rampage'in şu monitörünü önerebilirim.

Rampage tarzı markaların eşyalarını almayın aldırmayın hocam. Sıkıntılı markalar.

12.000 TL RDR2 gibi oyunlar oynamak için aşırı düşük bir bütçe. Eğer notebook yerine desktop almak isterseniz size şu Desktop'u önerebilirim:

Hocam genel olarak forumda önerilmeyen monitörü önermişsiniz onun yerine liyama alınması daha uygun olacaktır Rampage alınmaz.

Hocam genel olarak forumda önerilmeyen monitörü önermişsiniz onun yerine liyama alınması daha uygun olacaktır Rampage alınmaz.
Valla ben bu monitörü 8 ay önce 2.600 TL'ye almıştım, gayet güzel bence hiç sorun çıkarmadı. Ghostring olayına da kapılmıyor fps oyunlarında

Hocam site güvenilir mi? Geldiğinde bilgisayara bişey olur felan güvencesi ne oluyor, yani iglileniyolar mı ?

hocam o bütçeye r5500 rx 6600(2.el) sistem toplamanızı öneririm diğer parçaları alanında bilgili kişiler cevaplarsa daha doğru olur

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı