12 bin TL RTX sistem önerisi

xard4s

Yoctopat
Daha fazla  
Yakın zamanda PC almayı düşünüyorum ve 12 bin bütçem var. Ben biraz araştırma sonucu İncehesap ve İtopya'dan iki sistem buldum. Ben Edirne'de yaşıyorum ve burada sadece Vatan hizmet veriyor, ondan dolayı bir de oradan bir sistem buldum. Sizin de önerileriniz varsa yazabilirsiniz. Monitörü hala araştırıyorum, onun da için maksimum 3.5 bin bütçe ayırmayı düşünüyorum. Ondan dolayı ikisi bir arada sistem bulursanız çok sevinirim. Ekran kartı olarak RX'lerin daha iyi FPS verdiği biliyorum ama NVIDIA daha sorunsuz çalıştığını çoğu kişi biliyordur. Ve ben de çok zamanı olan birisi değilim, ondan dolayı attığınız sistemler RTX olursa daha çok sevinirim.

https://www.gaming.gen.tr/urun/2019...gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming- bilgisayar/

www.itopya.com/eray-super_h20398[/URL]

Bütçe yükseltip 3060 almanız en mantıklı seçim olur Nvidia şart ise. Aşagısına 3050 2060 falan almazdım ben.

İlk attığınız sistemde ssd'yi adata legend psu'yu bitfenix yapıp alın. Güncel driverları kurarsanız bir problem olmaz 6000 serisinde.

Bütçe yükseltip 3060 almanız en mantıklı seçim olur Nvidia şart ise. Aşagısına 3050 2060 falan almazdım ben.
yükseltebilirim hocam teşşekkür ederim

yükseltebilirim hocam teşşekkür ederim
Böyle ikili alabilirsin.
Buda olur

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı