Digitürk internet başvurusu aldatmacası

megatrown21

Kilopat
Merhaba arkadaşlar.
Yeni bir eve taşındığım için internet sağlayıcı arayışına girmiştim. İçinde maçlar da olduğu için Digitürk tercih ettim internet + mobil uygulamadan maç izleme şeklinde. Başvuru yaparken altyapım 70 megabit destekliyordu. Müşteri temsilcisini 50 megabite başvurmak için aradım. Size 35 megabit internet aboneliği ve yayınları verelim 10 gün içinde arayıp ücretsiz 50 megabite hızınızı yükseltelim dediler. Boşuna fark vermeyin vb. şeklinde. Digitürk müşteri temsilcisi tarafından kandırıldım. Daha sonra aradığımda 50 megabit internete yükseltmek için aylık 1000 TL istenildi, o şekilde ücretsiz yükseltme yok dendi. Hakkımı nasıl arayabilirim?

Merhaba arkadaşlar.
Yeni bir eve taşındığım için internet sağlayıcı arayışına girmiştim. İçinde maçlar da olduğu için Digitürk tercih ettim internet + mobil uygulamadan maç izleme şeklinde. Başvuru yaparken altyapım 70 megabit destekliyordu. Müşteri temsilcisini 50 megabite başvurmak için aradım. Size 35 megabit internet aboneliği ve yayınları verelim 10 gün içinde arayıp ücretsiz 50 megabite hızınızı yükseltelim dediler. Boşuna fark vermeyin vb. şeklinde. Digitürk müşteri temsilcisi tarafından kandırıldım. Daha sonra aradığımda 50 megabit internete yükseltmek için aylık 1000 TL istenildi, o şekilde ücretsiz yükseltme yok dendi. Hakkımı nasıl arayabilirim?

İlk 7 gün içerisinde sözleşme
Yi fesih edebilirsiniz. Arayıp anlaşmaya çalışın yine aynı tavırı sergiliyorlarsa anlaşmadam caymak istediğinizi belirtin. Onu da kabul etmezlerse mail veya WhatsApp üzerinden yazılı olarak caymak istediğinizi belirtin fotoğrafları ile tüketici hakem heyetine başvurun. e-Devlet üzerinden kolayca yapabilirsiniz. Süreç sonuçlanana kadar 35 Mbit ile idare edebilir veya cayma bedelini ödeyerek başka operatöre geçip, tüketici hakem heyetinden cayma bedelinin iadesini talep edebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı