A1peren
Megapat
Monitör dahilmiş attığı sistemde görmedim. Yine de daha iyisi toplayacağımdan eminim.12 bin'in içinde monitör de olucakmış ona göre toplasan bundan iyisini zor toplarsın.
Monitör dahilmiş attığı sistemde görmedim. Yine de daha iyisi toplayacağımdan eminim.12 bin'in içinde monitör de olucakmış ona göre toplasan bundan iyisini zor toplarsın.
Sahne senin hocam toplarsan ne güzel.Monitör dahilmiş attığı sistemde görmedim. Yine de daha iyisi toplayacağımdan eminim.
Bayadır bakıyorum bundan daha iyi sistem yok gibi zaten %90 i Fatih Sultan Mehmetten kalma rx580Monitör dahilmiş attığı sistemde görmedim. Yine de daha iyisi toplayacağımdan eminim.
Asla alınmayacak bir PSU.Kalitesiz bir psu hocam 6000₺ olamaz.
Bir süre idare eder sizi, daha sonrasında bütçenizi belirtirseniz, ona göre bir model önerisi yaparız.Psuyu neyle değiştirebilirim
Kasa ile PSU beraber satılıyor. Eğer bir şekilde bir yerden para bulabilirsen böyle bir sistem çok daha mantıklı olur.Psu suz alsam olurmu çünkü bütçeyi aşıyor
PSU gereksiz pahalı. Şöyle bir şey idare eder.Bir süre idare eder sizi, daha sonrasında bütçenizi belirtirseniz, ona göre bir model önerisi yaparız.
Eğer o ilanı beğendiyseniz testlerini yapın ve satıcı ile ödeme kısımını konuşun. Mümkünse param güvendeyi isteyin yoksada elden aldın. Öbür türlü riske girmeye gerek yoktur. Sırf fiyatı uygun diye tüm parayı riske atmanın bir anlamı olmaz.
Birde illa o sistem alınacak diye bir kural yoktur. İkinci el olması sizin için çok sorun olmazsa şöyle bir sistem topladım:
-Ekran kartı:
3000₺
-İşlemci:
1800₺
Anakart:
2110₺
Ram:
667₺
Ssd:
1220₺![]()
Kioxia Exceria LRC10Z500GG8 500GB 1700/1600MB/sn NVMe PCIe M.2 SSD - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Psu:
1667₺![]()
Deep Cool PF550 550 W Power Supply
Deep Cool PF550 550 W Power Supply Fiyatı ve özelliklerini online olarak Gencergaming.com'dan hemen inceleyin!www.gencergaming.com
Ekran kartı ve işlemcilerin kargo paraları v.s. bu sistem 11.000₺ tutuyor.
Sistemde kasa yoktur, uzay sistem kullanacaksınız bir süre.
Kalan para ile de 1080p 60hz ikinci el bir monitör, klavye ve mouse çok rahat bulursunuz.
Eğer herşeyin sıfır olmasını isterseniz 5600G'li apu sistem alınabilir 11-13k yaBir süre idare eder sizi, daha sonrasında bütçenizi belirtirseniz, ona göre bir model önerisi yaparız.
Eğer o ilanı beğendiyseniz testlerini yapın ve satıcı ile ödeme kısımını konuşun. Mümkünse param güvendeyi isteyin yoksada elden aldın. Öbür türlü riske girmeye gerek yoktur. Sırf fiyatı uygun diye tüm parayı riske atmanın bir anlamı olmaz.
Birde illa o sistem alınacak diye bir kural yoktur. İkinci el olması sizin için çok sorun olmazsa şöyle bir sistem topladım:
-Ekran kartı:
3000₺
-İşlemci:
1800₺
Anakart:
2110₺
Ram:
667₺
Ssd:
1220₺![]()
Kioxia Exceria LRC10Z500GG8 500GB 1700/1600MB/sn NVMe PCIe M.2 SSD - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Psu:
1667₺![]()
Deep Cool PF550 550 W Power Supply
Deep Cool PF550 550 W Power Supply Fiyatı ve özelliklerini online olarak Gencergaming.com'dan hemen inceleyin!www.gencergaming.com
Ekran kartı ve işlemcilerin kargo paraları v.s. bu sistem 11.000₺ tutuyor.
Sistemde kasa yoktur, uzay sistem kullanacaksınız bir süre.
Kalan para ile de 1080p 60hz ikinci el bir monitör, klavye ve mouse çok rahat bulursunuz.
Yani çokta pahalı değilde normalin biraz üstü aslında. İleride Psu değişmesi gerekebilir Aerocool modelinde.Kasa ile PSU beraber satılıyor. Eğer bir şekilde bir yerden para bulabilirsen böyle bir sistem çok daha mantıklı olur.
PSU gereksiz pahalı. Şöyle bir şey idare eder.
![]()
Aerocool 500W VX PLUS Serisi Aktif PFC Bulk Güç Kaynağı (AE-VXP500) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
AeroCool VX PLUS 500W 38A Güç Kaynağı AeroCool VX PLUS 500 Güç Kaynağı ile Sisteminiz için Gereken Güce Sahip Olun! AeroCool VX PLUS 500 ile Sisteminize Gereken Gücü Verin! Şık ve verimli güç kaynakları tasarlayan AeroCool; 500W' segmentinde ses getirecek bilgisayarınızın yeni güç...www.teknobiyotik.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.