12 bin TL tablet önerisi

zetatr09

Femtopat
Daha fazla  
Huawei, Samsung ve iPad modelleri öne çıkıyor güçlü ve sorunu olmayan hem oyunda hem de ders çalışırken kullanabileceğim bir tablet arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Maksimum bütçe 12K.

Hocam bu ürünleri kullandınız mı?

Pad 6 en doğrusu gibi.

Hayır ama bu fiyatlarda önerilen tabletler belli başlı bunlar hocam. iPad 9. nesil önerenler olacak ama eski bir cihaz o. MatePad Google servisleri sıkıntılı, Gbox yüklersen girebilirsin ama aracı uygulama gibi düşün çökme falan yaşanabiliyor. Ders falan dediğin için Gmail, Office programları kullanacağını varsaydım. Honor Pad güzel cihaz, öneren çok gördüm. S9 FE için iş için güzel ama oyunda çok tatmin etmiyor diyen var. Tamamen bu modelleri YouTube'da araştırıp fikir edinebilirsiniz.

Hayır ama bu fiyatlarda önerilen tabletler belli başlı bunlar hocam. iPad 9. nesil önerenler olacak ama eski bir cihaz o. MatePad Google servisleri sıkıntılı, Gbox yüklersen girebilirsin ama aracı uygulama gibi düşün çökme falan yaşanabiliyor. Ders falan dediğin için Gmail, Office programları kullanacağını varsaydım. Honor Pad güzel cihaz, öneren çok gördüm. S9 FE için iş için güzel ama oyunda çok tatmin etmiyor diyen var. Tamamen bu modelleri YouTube'da araştırıp fikir edinebilirsiniz.
Önerileriniz için çok teşekkürler araştıracağım varsa daha fazla öneri açığım istediğim özelliklere göre eleme yapıcam

Önerileriniz için çok teşekkürler araştıracağım varsa daha fazla öneri açığım istediğim özelliklere göre eleme yapacağım

Şu anlık yok hocam dediğim gibi istediğiniz fiyat segmentinde en iyi anılan tabletler bu dörtlüdür.

He bu arada ben 2 hafta önce A9 Plus 8 GB aldım şu an attıklarımın yanına yaklaşamaz ama DeX modu inanılmaz güzellik sunuyor resmen notebook gibi kullanabiliyorsun. Okul için de kullanacağım dediğin için Samsun S9 FE'nin DeX modu bayağı işine yarar. Kablosuz klavye mouse da aldım tam bir notebook gibi oldu öyle söyleyim.

Üstte sorduğum gibi yine aynı soruyu soracağım ama siz kullandınız mı? Arkadaşın dediği gibi cokmeler sorun yaratıyor mu?
Kendim kullanmadım fakat kullanan kişilerden duyduğum kadarıyla google servisleri bile sorun olmuyormuş. Ve cihaz donanım olarak da gayet iyi. Fiyatının üstünde bir donanıma sahip bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı