12 bin TL tablet önerisi

Bütçe
12.000
Arkadaşıma bakıyoruz, kalemi olması lazım ayrı da alınabilir duruma göre. Tablet ve kalem Total'de 12 bin TL'yi geçmese iyi olur. Derste not alırken kullanacak nadiren de oyun oynar. Piyasaya pek hakim değilim. Önerilerinizi bekliyorum.

MatePad 11.5 2025 güzel cihaz ancak alırken dikkat edin kalem sadece PaperMatte versiyon olanın yanında geliyor duz versiyonda kalem hediyesi yok. papermate olmayan versiyon + kalem alırsanız da yine aynı paraya gelecek, PaperMatte 14 bin TL. YouTube'da Furkan karacanın MatePad videosunda kac TL oldugunu tam hatırlamadıgım bir kupon vardı. Süresi dolmadıysa 13bin küsur e alabilirsiniz ama 12bin i gecmesin derseniz lenovo idea tab olabilir, kalem yaninda geliyor

MatePad 11.5 bakabilirsiniz. Hatta Huawei sitesinde kalem hediyeli diye biliyorum.

Kullanacak arkadaş alayım kullanayım kafasında Google servisleri olmaması onu bozabilir ben kullanacak olsam alırdım. Yine de bir köşeye yazdım.

MatePad 11.5 2025 güzel cihaz ancak alırken dikkat edin kalem sadece PaperMatte versiyon olanın yanında geliyor. PaperMatte olmayan versiyon + kalem alırsanız da yine aynı paraya gelecek, PaperMatte 14 bin TL. YouTube'da Furkan karacanın MatePad videosunda kac TL oldugunu tam hatırlamadıgım bir kupon vardı. Süresi dolmadıysa 13bin küsur e alabilirsiniz ama 12bin i gecmesin derseniz Lenovo idea Tab olabilir, kalem yaninda geliyor.

Tamamdır teşekkürler bunu da yazarım.

Matepad 11.5 2025 gayet ideal. İncelememde var.

Kullanacak arkadaş alayım kullanayım kafasında Google servisleri olmaması onu bozabilir ben kullanacak olsam alırdım. Yine de bir köşeye yazdım.

Google servisi sorunu ufak bir uğraşla çözülebilir. Bu fiyatta Huawei'in bu modeli dışındaki modeller kesinlikle onun seviyesinde konfor sağlayamaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı