Az daha çıkamaz mısınız?En fazla 12 bin olacak şekilde uygun, fiyat performans 32 inç 2K bir monitör önerir misiniz?
Monitör öğrenci indirimi ile alınca Samsung'un sitesinde 17.000 TL'ye düşüyor ama Hepsiburada üzerinden öğrenci indirimsiz Samsung Türkiye satıcılı 16.000 TL'ye satılıyor.Öğrenci indirimi ile G65B'de alınabilir.
![]()
Samsung Odyssey G65B LS32BG652EUXUF 32" 1 ms QHD Pivot Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Odyssey G65B LS32BG652EUXUF 32" 1 ms QHD Pivot Curved Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Odyssey G65B LS32BG652EUXUF 32" 1 ms QHD Pivot Curved Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 13.998,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Eğitim İndirim Programı | Samsung Türkiye
Discover Samsung Gulf's Student Discounts & enjoy exclusive deals on smartphones, tablets, & wearables. Browse now & Get up to 50% off! Limited time offer.www.samsung.com
Eki Görüntüle 2600926
Monitör öğrenci indirimi ile alınca Samsung'un sitesinde 17.000 TL'ye düşüyor ama Hepsiburada üzerinden öğrenci indirimsiz Samsung Türkiye satıcılı 16.000 TL'ye satılıyor.![]()
Samsung'un eğitim programını kayıt oldum ve siteye gidip monitörü sepete eklediğim de 19.999'dan 17.999'a düşüyor ekstra başka bir şekilde mi yapmam lazım.Indirimli 14769 TL ye geliyor Samsung sitesinde. Ekran goruntusunude attim.
Samsung'un eğitim programını kayıt oldum ve siteye gidip monitörü sepete eklediğim de 19.999'dan 17.999'a düşüyor ekstra başka bir şekilde mi yapmam lazım.
Tekrar kontrol ettiniz mi? Fiyatı mı yükseldi acaba monitörü almayı düşünüyordum bende o yüzden sormuştum.Samsung Shop uygulamasinda soyledigim fiyata geliyor bende. Tuhaf.
Tekrar kontrol ettiniz mi? Fiyatı mı yükseldi acaba monitörü almayı düşünüyordum bende o yüzden sormuştum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.