Merhaba 12.000TL bütçem var ve Rampage V995 veya V902 almayı düşünüyorum.
Rush RW900r modelide uygun ama bazı oyunlarda vitesi çalışmıyormuş.
Sizce ne almalıyım?
Merhaba 12.000TL bütçem var ve Rampage V995 veya V902 almayı düşünüyorum.
Rush RW900r modelide uygun ama bazı oyunlarda vitesi çalışmıyormuş.
Sizce ne almalıyım?
En ucuz Logitech G29 Driving Force Direksiyon Seti fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G29 Driving Force Direksiyon Seti özelliklerini incele, 10.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Bir arkadaşımda Rush marka RW900R var kendim denedim ölü bölge farkedilmiyordu,bi sıkıntıda göremedim o yüzden Rampage'in daha iyi olacağını düşünüyorum.İkinci el almakta istemiyorum açıkcası.
Hocam zaten Ets 2,BeamNG Drive,City Car Driving tarzı oyunlar oynıyorum.Çokk aksiyona girmiyorum yani.İkinci el almakta istemiyorum dediğim gibi,sizce Rush'mı Rampage'mi.
Rampage biraz daha meşhur gibi ama yine de siz bilirsiniz hocam ama tekrardan 2. eli bir düşünün derim kozmetiği ve çalışması iyi oldu mu ha 2. el ha sıfır olsun garanti falan hikaye kullanıcı hatası deyip gönderirler sizi.