12 bin TL'ye direksiyon seti önerisi

athnaer11

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba 12.000TL bütçem var ve Rampage V995 veya V902 almayı düşünüyorum.
Rush RW900r modelide uygun ama bazı oyunlarda vitesi çalışmıyormuş.
Sizce ne almalıyım?

Merhaba 12.000TL bütçem var ve Rampage V995 veya V902 almayı düşünüyorum.
Rush RW900r modelide uygun ama bazı oyunlarda vitesi çalışmıyormuş.
Sizce ne almalıyım?
Fazla güzel bir şeyler gelmez o bütçeye ama önereyim,

Pek kaliteli olmaya bilir ama : Rush Prorace RW900R PC | Xbox | Switch | PS3-4-5 I USB Oyuncu Direksiyon Seti Fiyatları ve Özellikleri

Bir arkadaşımda Rush marka RW900R var kendim denedim ölü bölge farkedilmiyordu,bi sıkıntıda göremedim o yüzden Rampage'in daha iyi olacağını düşünüyorum.İkinci el almakta istemiyorum açıkcası.

Hocam Rampage güzel bir sürüş deneyimi yaşatmaz ben çoğu direksiyonu kullandım fakat fiyat performans Logitech.

ama güzel bi ilan buldum bunu alıp 2 k ilede kaliteli bi vites alırsınız bu direksiyon kayışlı sistem sessiz çalışır logitech ve rampageden daha güçlüdür + olarak stand ve button box ile geliyor https://www.sahibinden.com/ilan/iki...o-plus-stant-plus-button-box-1190336545/detay

Hocam zaten Ets 2,BeamNG Drive,City Car Driving tarzı oyunlar oynıyorum.Çokk aksiyona girmiyorum yani.İkinci el almakta istemiyorum dediğim gibi,sizce Rush'mı Rampage'mi.

Rampage biraz daha meşhur gibi ama yine de siz bilirsiniz hocam ama tekrardan 2. eli bir düşünün derim kozmetiği ve çalışması iyi oldu mu ha 2. el ha sıfır olsun garanti falan hikaye kullanıcı hatası deyip gönderirler sizi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı