12 bin TL'ye RTX 3050 sistem alınır mı?

Bütçe
12000
Ne oynamayı düşünüyorsun

Ne oynamayı düşünüyorsun

Yazmayın lütfen her gördüğüm konuya cevap yazsaydım şu an 10k mesajım vardı

18.6k mesajım var ayıp oluyor ama

İnternet sitesini atabilirim istersen herkese sorduğumda herkes bu siteyi gösteriyor en iyi diye.

Rastgele siteler. O işlemcinin 3060 Ti'a kadar yolu var.

Çöp dediğin kart ben kullanıyorum 120 aşağı FPS almadığım bir tane oyun yok oynadığım oyunlar da grafik zorlayıcı oyunlar.

Fiyati için çöp gibi çünkü. Satıldığı paraya 6600, Arc A750 gibi kartlar var. 2. Elde 4K ya satıyorlar o ekran kartı, ondan daha güçlü 2060'i 3.5k ya kadar 2060 rakibi 5600XT'yi 2750TL'ye kadar alabiliyorsunuz mesela.

RDR 2 ben oynuyorum bende öyle degil ama bir de laptop benimki 40 FPS diyorsun NVIDIA DLSS kapalı Ultra ayarda 87-102 FPS gördü NVIDIA DLSS açık 104-117 FPS oldu bir de zorlayan oyun yani bu FPS kötü değer mi sence?

Ben 4060 Ti ile o değerleri göremiyorum. Siz yanlış biliyor olabilirsiniz 4070 Ti falan vardır laptopunuzu kontrol edin.

Hocam bütçeniz o kadarsa alınabilecek bir sistem. İkinci el sistem almak istemeyen biriyseniz eğer ben mantıklı görüyorum. Fiyat/performans konusu sonuçta.

Hocam bütçeniz o kadarsa alınabilecek bir sistem. İkinci el sistem almak istemeyen biriyseniz eğer ben mantıklı görüyorum. Fiyat/performans konusu sonuçta.

Bütçeniz bu kadarsa değil de yokluktaysanız anca alınabilecek sistem. Üstte RX 6600 ve Arc 750 sistemler atıldı ikisi de fiyatina göre mükemmel sistemler. RTX 3050'li sistem almak yerine RX 6600 ya da Arc 750 alınabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…