12 bin TL'ye sistem önerisi

12 bin TL'ye güzel bir sistem arıyorum taksit ile alacağım. Önerileriniz nelerdir?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
şu videoyu izlersen kafanda biraz plan oluşur diye umuyorum, umarım yardımcı olmuşumdur.

Benim tavsiye sistemim; Everest EPS-600A 600 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe - 600 PSU.

Gigabyte GA-A320M-H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe - AM4 Gigabyte anakart.

AMD Ryzen 3 4100 Dört Çekirdek 3.80 GHz Kutusuz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe - AMD Ryzen 3 4100 3.80GHz

Sapphire PULSE RX 6500 XT 11314-01-20G 64 Bit GDDDR6 4 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe - RX6500 XT.

Silicon Power XPower Turbine 32 GB (2x16) 2666 MHz DDR4 CL16 SP032GXLZU266FDA Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe - 16 GB 4+4 RAM DDR4.

Samsung 1 TB 980 MZ-V8V1T0BW M.2 PCI-Express 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe - 1TB SSD Samsung.

Dark Guardian Mini DKCHGRMINI Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe - Dark Guardian.

AMD Wraith Prism 92mm AM4 RGB İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe - AMD işlemci soğutucusu.

Xigmatek PTI-G3606 3 gr Termal Macun Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe - termal macun.

Sadece vatandan topladığım için 12 bin TL'yi biraz geçti ama bazı parçaları daha ucuza bulup ya da pazarlık ederek bu sistemi 12 TL'ye getirebilirsin.

Bu da Intel varyasyonlu sistem bu sistem 12 bin TL'nin 200 TL altında

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı