12 GB ekran kartı günümüzde yeter mi?

Bayıldım. : )

Benimki de ayrı bir hastalık zaten. Bu ROG LC 3080 Ti kasama yakışacak olan ve beni tatmin edecek bir kart. Mantıklı düşünmek gerekirse 12 GB VRAM'in 4K'da yetmeyeceği konusunda hepimiz hemfikiriz tabii ki. Hunharca oyun oynayayım, kartın limitlerini sonuna kadar kullanayım derdinde olsam 4000 serisi kart alırım.
Aşırı zorlar mı diye kafama takılmıştı sadece.

Televizyonum LG OLED CS6LA modeli ve oyun televizyonu diye kullanılabiliyor da. Input lag, Hz bakımından oyuncu monitöründen pek farkı yok. DP portu bile var.

Son düzenleme:
O sırada benim RTX 3070 8GB'ın attığı bakış
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

TV güzel. En kısa zamanda iyileşmeniz ümidiyle çünki o ekrana en az 4080 lazım. kolay gelsin.

Katılıyorum hocam bilerek, isteyerek, dolandırır mı insan kendini?
Arkadaşın alacağı 3080 Ti fiyatına rahatlıkla 4080 bulunabiliyor.
İnsan kendine herşeyi yapabilir. Yapması da ona kalmış. Parası vardır, 3080 de alır, sonra başka bilgisayar toplar 4080 alır.. Bu noktadan sonra bizi ilgilendirmez.

Katılıyorum hocam bilerek, isteyerek, dolandırır mı insan kendini?
Arkadaşın alacağı 3080 Ti fiyatına rahatlıkla 4080 bulunabiliyor.
İstediğim modelin sıfırını bulamadım, link atabilir misiniz?
Beni yanlış anladığınızı düşünüyorum.

İstediğim modelin sıfırını bulamadım, link atabilir misiniz?
Beni yanlış anladığınızı düşünüyorum.

Ben düz ROG STRIX modelinden bahsediyorum. 35K gibi bir fiyatta ama sanırım siz farklı bir modelden bahsediyorsunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam yeterde fazlasıyla artar.

4K için nasıl fazlasıyla artıyormuş açıkla bakalım.

Yazdığım mesajda 4K için fazlasıyla artıyor gibi bir şey yazmıyor, ayrıca senin için ne yapayım? Gidip 12 GB ekran kartımı alayayım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…