12 GB RAM Kullanılabilir 7.95 GB Sorunu

TRSami01

Megapat
Yer
Adana
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Sistemimde 12GB RAM var. 1-3-4 slotları dolu diye tahmin ediyorum (4+4+4)
Özelliklerde 12GB RAM var ama 7.95GB kullanılabilir diyor. Bazı forumlarda gördüm BIOS güncellemek gerekiyor heralde. MSI live update ile denedim de galiba olmadı. Yani özelliklerde hala 7.95 kullanılabilir. Bir daha live update'e girmedim ve sonra windows 7 ye geçtim. Sorun hala aynı. Kaynağı ne olabilir ? USB'den güncellemek en garantisi galiba ama USB belleğe sahip değilim. HD 4350 takılıydı ilk önce. Şimdi gtx 960 taktım yine aynı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bios güncel, windows 7 pro. Saolun her gereksiz şeye uyarı yorum yazmama cezası verdiğiniz için forumdan faydalanamayıp kendi kendime çözdüm. Ram slotlarının yerini değiştirdim düzeldi. Yönetim olarak bi toplantı yapın bu konuyu. Konu başlığı "Düşük kullanılabilir bellek sorunum" du. Meğerse yanlış yazmışım. Şimdiki doğruymuş. Aklı başında birisi zaten okuyunca anlar. Niye gereksiz uyarılar cezalar verionuz ?

Bios güncel, windows 7 pro. Saolun her gereksiz şeye uyarı yorum yazmama cezası verdiğiniz için forumdan faydalanamayıp kendi kendime çözdüm. Ram slotlarının yerini değiştirdim düzeldi. Yönetim olarak bi toplantı yapın bu konuyu. Konu başlığı "Düşük kullanılabilir bellek sorunum" du. Meğerse yanlış yazmışım. Şimdiki doğruymuş. Aklı başında birisi zaten okuyunca anlar. Niye gereksiz uyarılar cezalar verionuz ?
katılıyorum +1

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı