8 + 4 gb belleğin var o zaman ? 4 gb olan bellekte bir sorun meydana gelmiştir. Attığın ekran görüntülerinde bunu da gösteriyor. Bios'a girip oradan belleklerine bakabilirsin. Veya cpu-z programı ile de belleklerine bakabilirsin.
@tavuklupilavlı Donanıma ayrılmış kısım 4.1 GB. Kullanılabilir 7.94 GB yazması normal. Donanıma ayrılmış RAM miktarını nasıl azaltırsınız onu bilemiyorum ama. Ayrı konu açabilirsiniz onun için.
8 + 4 GB belleğin var o zaman? 4 GB olan bellekte bir sorun meydana gelmiştir. Attığın ekran görüntülerinde bunu da gösteriyor. BIOS'a girip oradan belleklerine bakabilirsin. Veya CPU-Z programı ile de belleklerine bakabilirsin.
@tavuklupilavlı donanıma ayrılmış kısım 4.1 GB. Kullanılabilir 7.94 GB yazması normal. Donanıma ayrılmış RAM miktarını nasıl azaltırsınız onu bilemiyorum ama. Ayrı konu açabilirsiniz onun için.
@tavuklupilavlı donanıma ayrılmış kısım 4.1 GB. Kullanılabilir 7.94 GB yazması normal. Donanıma ayrılmış RAM miktarını nasıl azaltırsınız onu bilemiyorum ama. Ayrı konu açabilirsiniz onun için.