12 GB RAM ve SSD vs 8 GB RAM

Evet. Hala SSD ve 4 GB RAM diyorum. HDD'yi depolama amaçlı kullanabilirsiniz.
Pardon birde bu konuyla alakası yok ama benim kasamda 4 pingli RGB girişi var. Elimde sıvı soğutma var fakat RGB ışıkları yanmıyor çünkü ARGB girişi yok anakartımda bana ucuz fiyata bi ARGB donusturucu onerir misin

Anakart: ASUS TUF-B360 PLUS GAMING ANAKART

Pardon bir de bu konuyla alakası yok ama benim kasamda 4 pingli RGB girişi var. Elimde sıvı soğutma var fakat RGB ışıkları yanmıyor çünkü ARGB girişi yok anakartımda bana ucuz fiyata bir ARGB donusturucu önerir misin?

Anakart: ASUS TUF-B360 Plus Gaming ANAKART
Öneririm tabii ki. Fakat dönüştürücü olmuyor. Olsa bile sağlıklı olmuyor.

Kontrolcü önerebilirim. Bütçeniz nedir?

Böyle bir sitede kendi ramımın 4GB modelini buldum site güvenilir diyolar.
Rica ederim.

Alırsanız şu şekilde kullanacaksınız:

1- Çizgi çizgi ve geniş olan SATA güç kablosuna PSU'dan gelen uygun kabloyu takacaksınız.

2- 3 tane pin bulunan yere fandan gelen argo kablosunu takacaksınız.
Dün siz bana bu post hakkında yardım etmiştiniz. 4GB RAM + 240GB SSD mi alayım yoksa direk 8 alıp 16gb rama mı cıkartayım.

Not: 2-3 sene sonra bilgisayarı satacağım şuanlık Gta 5(FiveM) ve Valorantda drop olmasın fpsim iyi akıcı olsun yeter.

Son düzenleme:
Böyle bir sitede kendi ramımın 4 GB modelini buldum site güvenilir diyorlar.

Dün siz bana bu post hakkında yardım etmiştiniz. 4 GB RAM + 240GB SSD mi alayım yoksa direk 8 alıp 16 GB rama mı cıkartayım.

Not: 2-3 sene sonra bilgisayarı satacağım şu anlık GTA 5(FiveM) ve Valorant'ta drop olmasın FPS'im iyi akıcı olsun yeter.
SSD olmasını kesinlkile öneriyorum. 4 GB RAM + 240 GB SSD diyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı