ardaalmynk
Femtopat
Daha fazla
12GB almayacağımı kesinleştirdi bu fotoğraf teşekkür ederim.
2 yıl kadar rahat kullanırsınız, o süreçte zaten satıp üstüne para ekleyecek yükseltecek bütçeniz olur ayırca o süreçte 5070ti fiyatları düşebilir, düşmese bile 2.el piyasasına kartlar düşmeye başlar.Aklımdakini okumuşsunuz valla aslında 5070ti almak istiyorum lakin 5070'e göre ciddi fiyat farkı var.
İlerleyen zamanlarda 5070 super çıkar mı ? Çıkarsa kaç gb olarak çıkar.2 yıl kadar rahat kullanırsınız, o süreçte zaten satıp üstüne para ekleyecek yükseltecek bütçeniz olur ayırca o süreçte 5070ti fiyatları düşebilir, düşmese bile 2.el piyasasına kartlar düşmeye başlar.
Veya direkt RX 9070 veya 9070 XT alabilirsiniz, FSR 4 ile RT performansı çok güzel oldu, RTX 40 serisindeki DLSS 3'ten daha iyi olduğu söylenebilir ama hala DLSS 3 gibi pek çok oyunda olmadığı için bazı bug'lar olabilir ama zamanla çok daha güzel olacaktır.
RX 9070 hem kas gücü hemde VRAM olarak 5070'ten daha iyi bir kart ve FSR 4 ile RT konusunda sizi pek uzeceğini sanmıyorum.
RX 9070 XT ise RTX 5070ti ile yarışan harika bir kart ve fiyatı göz önüne alınca güncel yeni çıkan kartlar içinde güzel bir F/P kartı.
9070 için bunlara bakabilirsiniz:
9070 XT için bunlara bakabilirsiniz:
ASUS PRIME RADEON RX 9070 XT OC 16GB GDDR6 256Bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS PRIME RADEON RX 9070 XT OC 16GB GDDR6 256Bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Gta 6 dan sonra oyun piyasası gözle görülür şekilde değişecektir hocam ileriyi düşünmek lazım.bence yeterlidir, ben 8 gb vram ile AAA oyunları 2k çözünürlükte çok rahat oynayabiliyorum.
Çıkacaktır muhtemelen ama yine 12GB olacağını düşünüyorumİlerleyen zamanlarda 5070 super çıkar mı ? Çıkarsa kaç gb olarak çıkar.
Gta 6 dan sonra oyun piyasası gözle görülür şekilde değişecektir hocam ileriyi düşünmek lazım.
AAA+ ve üstü oyunlarda 2K çözünürlük ve Ultra ayarlarda 12 GB VRAM yeterli midir?
Eğer bütçeniz dar ise 4070ti Süper'de bakabilirsiniz, DLSS 4 desteği mevcut ve 5070'den çok daha iyi bir kart ayrıca 16GB VRAM sahibi olması daha güzel yapıyor ve 36k'ya Sinerji'den alabilirsiniz:İlerleyen zamanlarda 5070 super çıkar mı ? Çıkarsa kaç gb olarak çıkar.
Gta 6 dan sonra oyun piyasası gözle görülür şekilde değişecektir hocam ileriyi düşünmek lazım.
5070 serisi ile Path Tracing açıkken 60 fps üstü alınır mı. Alınırsa MFG ile sıkıntısız oynarım.5070 alacağına 5070 Ti al daha altına düşme. RT o kadar iyi bir şey değil Path Tracing çok daha iyi, MFG ile daha kolay erişebiliyorsun.
Bu paraya sıfır 40 serisi alınmaz artık 5 daha versen 5070 Ti alınabiliyor, kartta MFG de yok.Eğer bütçeniz dar ise 4070ti Süper'de bakabilirsiniz, DLSS 4 desteği mevcut ve 5070'den çok daha iyi bir kart ayrıca 16GB VRAM sahibi olması daha güzel yapıyor ve 36k'ya Sinerji'den alabilirsiniz: