12 Mini alınır mı?

Bence 11 alabilirsiniz. Hem fazla para harcamazsınız. 11 fazlasıyla yeterli normal kullanıcılar için. 12-13'ün özellikleri daha çok kamera ve işte yoğun telefon kullananlara yarıyor.

Şu an iPhone 11 kullanıyorum fakat 12 serisi hem daha güncel hem de AMOLED ekran olması zaten büyük avantaj sunuyor. Şu an bir cihaz alacak olsam (ki iPhone alırdım yine) muhakkak AMOLED olan bir modeli tercih ederdim.

Şu an iPhone 11 kullanıyorum fakat 12 serisi hem daha güncel hem de AMOLED ekran olması zaten büyük avantaj sunuyor. Şu an bir cihaz alacak olsam (ki iPhone alırdım yine) muhakkak AMOLED olan bir modeli tercih ederdim.
Hocam ben Redmi Note 7 kullanıyorum. Apple olsun çamurdan olsun, 11 bile çok güzel bir telefon. Telefon bu sonuçta çok fazla beklentiye girmemek lazım. Gönül ister bende alayım bir 11 ama durumlar bu kadar.

Hocam ben Redmi Note 7 kullanıyorum. Apple olsun çamurdan olsun, 11 bile çok güzel bir telefon. Telefon bu sonuçta çok fazla beklentiye girmemek lazım. Gönül ister bende alayım bir 11 ama durumlar bu kadar.

Sağlık olsun hocam, ben de 3 yıl Samsung Note 5 kullandım (daha öncesinde Nokia Lumia 735 kullanıyordum) ve ben aldığım zaman güncelleme ömrü bitmişti neredeyse bedavaya satmıştım. Çalışıp iş güç koşturunca haziran 2020'de almıştım iPhone 11'i ve tabii çamurdan olsun iPhone olsun ama imkan varsa bir tık daha iyisi de olabilir o yüzden arkadaş durumuna göre karar verirse daha iyi olur.

Daha 1 ay olmadı alalı. Cidden çok güzel telefon ve bence normal boyutta, diğer telefonlar bana büyük geliyor bile.
Küçük telefon -ki bana göre normal- seviyorsanız ve çok oyun vb. oynamıyorsanız kesinlikle alınır. Özelliklerini saymaya gerek yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı