Normal fiyat 13000, daha ucuzada bulunuyordu. 2. El piyasası şu an sandığından daha ucuz sadece.13000 mi? hocam o ekran kartına yaptıklarını düşünemiyorum arkadaşın.
Normal fiyat 13000, daha ucuzada bulunuyordu. 2. El piyasası şu an sandığından daha ucuz sadece.13000 mi? hocam o ekran kartına yaptıklarını düşünemiyorum arkadaşın.
Değil yeterli. 12700KF olması gerekenden çok daha az performansla çalışacak bu anakartla. 6 phase ucuz vrm'leri var power delivery konusunda berbat, H610M-A bile daha iyi B660M-K'dan.Bu anakart yeterli olacaktır oc yapmayacaksa.
Evet, “unlocked” dediğimiz K etiketli bir işlemci ve overclock da aslında ne kadar mantıklı, çünkü anakart ile beraber hatırı sayılır bir bütçe ediyor da sormak istediğim şeylerden biriydi, şimdi bu mesajınızı görünce hatırladım. Mesela K serisi bir i5 ve overclock için bir anakart yerine i7 bir sistem de toplanabiliyor. Oyunlar için çok fark etmez belki ama, işlem gücü gerektiren işlerde bu geliştirme daha mantıklı sanırım, değil mi?Bu anakart yeterli olacaktır oc yapmayacaksa.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.