Daha fazla
Şu anki en ucuz B660 anakart bu.
www.gittigidiyor.com
Ve fiyatı yaklaşık 2400TL.
H610 anakartın en ucuzu ise bu.
www.sinerji.gen.tr
Bu ise yaklaşık 1700 TL.
Neden bu kadar pahalılar. Ayrıca işlemcilerde çok pahalı.
i3 12100 işlemcisi en ucuz fiyatı bu.
www.sinerji.gen.tr
2450TL fiyatı var ve stok soğutucu bulunmadığına dair bir uyarı var.
i3 12100 işlemcisi nasıl i5 11400 işlemcisi ile denk fiyatta olabiliyorlar.
Bu performans karşılaştırmaları. Tamam böyle testler genelde pek bir sonuç ifade etmez ama sonuçta PassMark testleri hep toplam güce göre belirleniyor. Ve aynı testlerden geçiyorlar. Sonuç olarak fark bu.
Şimdi 12.nesil Intel işlemci ve anakartları neden pahalı. Sırf 10nm indiği için mi paşa fiyatları uçurdu?
Kafama takılmaya başladı artık. 14nm olmasına rağmen açıkçası i3 12100 işlemcisine göre çok daha fazla performansı var. Tamam çekirdek farkı var ama fiyat olarak çok yakınlar ve ankartı içine katarsak neredeyse 11700 işlemcisi devreye girecek.
Kafama takıldı sorayım dedim. Çünkü Intel sonuç olarak 11. nesil işlemcileri gerçekten ucuz fiyata çıkardı. Neden bu 12. nesil çok pahalı çözemedim.
GittiGidiyor – Türkiye'nin Öncü Alışveriş Sitesi
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
H610 anakartın en ucuzu ise bu.
Asus PRIME H610M-K DDR4 3200mhz(OC) M.2 1700p mATX Anakart
Asus PRIME H610M-K DDR4 3200mhz(OC) M.2 1700p mATX Anakart fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Neden bu kadar pahalılar. Ayrıca işlemcilerde çok pahalı.
i3 12100 işlemcisi en ucuz fiyatı bu.
Intel Core i3 12100 4.30 Ghz 4 Çekirdek 17MB 1700p 10nm İşlemci
Intel Core i3 12100 4.30 Ghz 4 Çekirdek 17MB 1700p 10nm İşlemci fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
i3 12100 işlemcisi nasıl i5 11400 işlemcisi ile denk fiyatta olabiliyorlar.
Bu performans karşılaştırmaları. Tamam böyle testler genelde pek bir sonuç ifade etmez ama sonuçta PassMark testleri hep toplam güce göre belirleniyor. Ve aynı testlerden geçiyorlar. Sonuç olarak fark bu.
Şimdi 12.nesil Intel işlemci ve anakartları neden pahalı. Sırf 10nm indiği için mi paşa fiyatları uçurdu?
Kafama takılmaya başladı artık. 14nm olmasına rağmen açıkçası i3 12100 işlemcisine göre çok daha fazla performansı var. Tamam çekirdek farkı var ama fiyat olarak çok yakınlar ve ankartı içine katarsak neredeyse 11700 işlemcisi devreye girecek.
Kafama takıldı sorayım dedim. Çünkü Intel sonuç olarak 11. nesil işlemcileri gerçekten ucuz fiyata çıkardı. Neden bu 12. nesil çok pahalı çözemedim.