12. Nesil Mobil İşlemciler, Masaüstü Anakartlara Lehimli Şekilde Satışa Sunuluyor

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036

Bazı donanım üreticileri, zaman zaman mobil platforma ait olan çipleri masaüstü platforma entegre etmek üzere çözümler geliştirmeyi tercih edebiliyor. Geçmişte mobil işlemcilerin anakartlara entegre edildiğini görmüştük. Erying isimli Çinli bir şirket de Alder Lake işlemcilerle birlikte benzer bir yaklaşım benimsemiş. Bu tür sistemlerde mobil yongalar anakartın üzerine gömülü şekilde geliyor. Amaç ise performans ve fiyat arasında […]

Devamı: 12. Nesil Mobil İşlemciler, Masaüstü Anakartlara Lehimli Şekilde Satışa Sunuluyor
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Mini ITX sistem dizecek arkadaşlar için güzel bir haber

Saçma sapan işler. Ben yarın öbür gün kafam esti işlemci değiştirmek istedim, anakart da mı değiştireceğim? Ben şahsen eski notebookların anakartlarını daha iyi buluyorum, işlemciyi yükseltme şansın oluyor ve hiç yoktan özgür kalıyorsun bu tarz konularda, büyük ihtimal linç yiyeceğim ama kusuruma bakmayın.

Mini PC bile olsa degistirilmeli bence. Soylediklerinize katılıyorum.

280 Dolarsa güzel. 1 yıl sonra ikinci eli 150 Dolar olur, alınır o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…