12. nesil U işlemciler nasıldır?

Hocam sizin yapacağınız iş için yeterli fakat performans olarak daha iyi. MHz olarak daha iyi. Şahsen i5-1235u tercih etmezdim fakat sizin işiniz için uygun olduğu için tercih edilebilecek bir seçenek.

Ben Nanoreview'den tekli çekirdek ve çoklu çekirdek karşılaştırmalarına bakıyorum. Hepsinde i5 1235u önde görünüyor. GHz hızlarındaki fark nerede kendisini hissettirecek? Sizin nasıl G7'yi daha iyi bulduğunuzu anlayabilirsem ona göre seçim yapabilirim. Aynı cihazda aynı fiyata nasıl seçeceğim hakkında pek fikrim yok.
Edit: Hocam, şimdi biraz baktım, farklı mimarilerde clock speed düşük olsa da daha yüksek performans verebilir, diyor. Ne dersiniz?

U serisi bir işlemci alacak olsam Ryzen 7 5700U olurdu sanırım bu.
Hocam, alacağım laptopta dediğiniz işlemcinin olduğu versiyon max 12 gb ram yapılabiliyor, şu an 8. 12 gb ramın performansı nasıl olur?
 
Son düzenleme:
Peki, i5-1155g7'li mi yoksa i5-1235'li olanı mı almalıyım sizce? Bu arada i5-1155g7'li 45 Wh batarya, i5-1235u'lu olan 38 wh. Batarya süresini de önemsiyorum ama bu fark önemli mi bilmiyorum. Bir fikriniz var mı?
Ürünlerin linkini atar mısınız? Sadece işlemciye bakarak yorum yapmak doğru olmaz. Ama ikisi arasında 12.nesili seçerdim ben.
 
Gündelik kullanım. İnternet, yazılım geliştirme film izleme vs. Bu aşağıdaki ile Lenovo arasında kaldım.
Şarj İstiyorsanız Lenovo. Kasa kalitesi istiyorsanız Huawei. İşlemci performansı arasında aşırı fark yok.Belki 5800H biraz daha iyidir. H serisi olduğu için performans odaklı.
 
Intel'in mobil 12. nesil U işlemcileri hakkındaki fikirleriniz nelerdir? Spesifik olarak, i5-1235u işlemcisinin ısınma, performans, enerji tüketimi gibi konulardaki durumu nedir? Günlük ve iş kullanımı için i5-1155G7 yerine tercih sebebi olmalı mı?
Kötü. Oyun için uygun değil. H HX HQ serisi işlemci olmalı oyun için.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı