18'e gireli 1 ay oluyor ve mezuna kaldığım için işe giriyorum. Bir fabrikada araba ile eşyalar taşıyacağım. Sadece pazar günü tatil ortalama 35-40 civarı para veriyorlar. Değer mi? Çift vardiyalı.
Reis 1 yıl çalışırsan 400k gibi bir gelir elde edersin 35K üzerinden hesapladım. Yani çok iyi akrabanda çalışıyor ise çok daha iyi, yardımda alırsın ve ailene ciddi şekilde maddi destek sunar babanı da biraz rahatlatırsın.
Benimle birlikte 3 kişi daha var taşımak için. Ve forumda çoğu kişi asgari ücret veya azıcık fazlasını alıyormuş. Yaşıma göre iyi ama deneyip göreceğiz.
Reis 1 yıl çalışırsan 400k gibi bir gelir elde edersin 35k üzerinden hesapladım. Yani çok iyi akrabanda çalışıyor ise çok daha iyi, yardımda alırsın ve ailene ciddi şekilde maddi destek sunar babanı da biraz rahatlatırsın.
Benimle birlikte 3 kişi daha var taşımak için. Ve forumda çoğu kişi asgari ücret veya azıcık fazlasını alıyormuş. Yaşıma göre iyi ama deneyip göreceğiz.
Eve çok zamanım değil direkt yemek yemeye bile vaktin olmayacak ona göre gir işe. Kendim 9 saat çalışmama ve 1 günlük iznim olmasına rağmen ölü gibi oluyorum seni düşünemiyorum bile. Böyle işler ömür boyu yapılmaz en fazla 4-5 ay takılır çıkarsın.
Eve çok zamanım değil direkt yemek yemeye bile vaktin olmayacak ona göre gir işe. Kendim 9 saat çalışmama ve 1 günlük iznim olmasına rağmen ölü gibi oluyorum seni düşünemiyorum bile. Böyle işler ömür boyu yapılmaz en fazla 4-5 ay takılır çıkarsın.