EmirMT Decapat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2024 #11 The Notorious dedi: Eğer paraya ihtiyacın varsa 1-2 ay çalış ama genel bakıma değmez. Böyle ağır bir işe giderken sınava nasıl hazırlanacaksınız hocam. Genişletmek için tıkla... Ben genelde yorgun insan değilim. 5 saat uyusam bile uykum gelmiyor. O yüzden uyku sorunum yok. Günde 1-2 saat çalışma ile 1 yılda iyi sonuç alırım.
The Notorious dedi: Eğer paraya ihtiyacın varsa 1-2 ay çalış ama genel bakıma değmez. Böyle ağır bir işe giderken sınava nasıl hazırlanacaksınız hocam. Genişletmek için tıkla... Ben genelde yorgun insan değilim. 5 saat uyusam bile uykum gelmiyor. O yüzden uyku sorunum yok. Günde 1-2 saat çalışma ile 1 yılda iyi sonuç alırım.
The Notorious Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 3.308 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2024 #12 EmirMT dedi: Ben genelde yorgun insan değilim. 5 saat uyusam bile uykum gelmiyor. O yüzden uyku sorunum yok. Günde 1-2 saat çalışma ile 1 yılda iyi sonuç alırım. Genişletmek için tıkla... Çok pişman olursunuz ben size söyleyim.
EmirMT dedi: Ben genelde yorgun insan değilim. 5 saat uyusam bile uykum gelmiyor. O yüzden uyku sorunum yok. Günde 1-2 saat çalışma ile 1 yılda iyi sonuç alırım. Genişletmek için tıkla... Çok pişman olursunuz ben size söyleyim.