En son 12 sene önce gelmistim İstanbul'a, açıkçası pek sevmedigim bir sehirdi bana cok kalabalik, kaos ve stresli geliyor. Gecen hafta yurt dışından implant yaptirmak icin yeniden geldim 1 haftaligina, gördügüm bazi manzaralar beni oldukca üzdü açıkçası. Bayagi bir semti gezdim ve gercekten sehirdeki Arap popülasyonunun korkunc derecede artmis olmasini görmek beni oldukca üzdü, özellikle alisveris merkezlerinde ve ayrica kaldigim otellerde hemen hemen hiç Türk yoktu diyebilirim %80 Arap ve Rus gördüm otellerde.
Disari cikayip gezelim dedik büyük dükkanlarin hepsinin altinda Arapça yazilar vs. bence özellikle İstanbul'da yasayanlar icin üzücü bir durum. Sokakta, lokantada, markette gördügüm türklerin yüzünde de en ufak bir gülüs yok, cogu insanin mutsuz ve umutsuz oldugu gözlerinden okunuyordu. Aci bir durum.
Nisan sonu 2 haftaligina yeniden gelecegim bakalim, biraz daha gözlem yapayim, ama an itibari ile gördüklerim cok umut kiriciydi. Forumda bu tarz acilan mesajlarin hakliligini simdi daha iyi anliyorum.
Sevgiler