12 sene sonra İstanbul ve küçük bir hüzün

Ev sağlam ise riskiniz az sizin ev içerisinde yer bulma sorununuz halletmeniz gerekiyor. Ülkenin en başta ege, Marmara, doğu Anadolu, Karadeniz acil yapı düzenlemesi yapılmalı.

Ev sağlam ise riskiniz az sizin ev içerisinde yer bulma sorununuz halletmeniz gerekiyor. Ülkenin en başta ege, Marmara, doğu Anadolu, Karadeniz acil yapı düzenlemesi yapılmalı.
Şükür bizim ev sağlam. Yapı düzenlemesi içinse maalesef bu ülkede benim umudum kalmadı. Kentsel dönüşümde ev sahibi küçücük apartmanda oturuyor istiyor ki yenisini yapsınlar 2-3 tane daire versinler. Açgözlülüğü yüzünden belki canından olacak ama vazgeçmiyor. Ha bence direkt insanların başka şehirlere gitmesi için teşvik verilmeli böylece daha dengeli bir nüfus dağılımı olur. Yabancı uyruklu kişiler ise tek tek belirlenmeli ve duruma göre ne gerekiyorsa yapılmalı.

Kuzey den güneye doğru risk artıyormuş.
En güvenli ilçesi de şile.

Haklısınız hocam. Bir akıllı kendisi o ya. Marmara sanayi bölgesi. 17 Ağustos depreminde tüpraş yandı. 2 gün mü ne sürdü. İnternette araştırmıştım. Ege direkt Marmara'ya giden güzergah. Doğu Anadolu fay hattı. Karadeniz zaten belli dere kenarı, sulak bir yer. Samsun, Sinop, İzmir özellikle sahillin dibinde şehirler. İç Anadolu biraz daha deprem hattı konusunda daha az riskli. Bir 17 Ağustos depremini kaldıramaz bu ülke. Dua ile bu işler hallolmaz ama inşallah deprem olmaz.

Bırak sürünsünler, önce akıllı olmalı bir millet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…