12. sınıf başında sayısal geçmek mantıklı mı?

Teonzis

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R5 7500F
RTX 4060 Ti
Selam. Şu an 11. sınıfın son günlerini geçiriyorum. 9. ve 10. sınıfta ders çalışmadım şimdi, TYT kamplarıyla açıklarımı telafi etmeye çalışıyorum. Yaz sonunda 100 TYT netlerine ulaşabilirsem, sayısal geçip tıp kazanmayı hayal ediyorum. Yorumlarınızı merak ediyorum.

Yaz sonundan kastınız bu yaz sonu ise dediğiniz şey çok zor haberiniz olsun, gerçekçi hedefleriniz olmazsa üzülürsünüz. Ayrıca sayısal seçip seçmeyeceğinizi TYT netlerinizle değil hayatınız boyunca yapmak istediğiniz meslekle kararlaştırın.

Selam. Şu an 11. sınıfın son günlerini geçiriyorum. 9. ve 10. sınıfta ders çalışmadım şimdi, TYT kamplarıyla açıklarımı telafi etmeye çalışıyorum. Yaz sonunda 100 TYT netlerine ulaşabilirsem, sayısal geçip tıp kazanmayı hayal ediyorum. Yorumlarınızı merak ediyorum.

Hocam bence geçmek mantıklı çünkü tıp istiyorsunuz hedefleriniz doğrultusunda ilerlemeniz en iyisi.

Şu anki TYT netiniz eğer düşük ise örneğin 60 civarında falansa yaz tatilinin bitimine kadar 100 nete ulaşmak bayağı zor olur yani gerçekten zor olur.

Ama yapılabilir tabii ki bence net olarak bakmayın siz istiyorsanız sayısala geçin zaten sene içinde netinizi arttırırsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı