Acer Predator Helios Neo 16s laptop alınır mı?

KidiSeption

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Acer Predator Helios Neo 16S NH.QZFEY.002 Ultra 9 275HX 16
Bu laptopun Türkiye de hiçbir satış sitesinde yorumunu veya YouTube Türk incelemesini görmedim. Sadece birkaç tane yabancı inceleme var. İncelemelerde sıcaklık değerleri vs. oldukça iyi görünüyor. OLED Gaming laptop hayali olan biri için pek fazla seçenek yokken bu laptopa dair bir bilgisi olan veya öneren var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence alınır. Bende Acer Nitro 16 var, Nitro serisi böyleyse Predator'u tahmin edemiyorum.

Acer laptoplar alınmaz.
Nitro 5 serisi mevcut elimde geçen sene eylül ayında aldım bir sürü kronik sorunu var.
Artı olarak servisi de ayrı rezalet sırf bir yerden para koparmak için bir sorunu olmayan bilgisayarın fiyatından çok onarım parası istiyorlar.

Acer laptoplar alınmaz.
Nitro 5 serisi mevcut elimde geçen sene eylül ayında aldım bir sürü kronik sorunu var.
Artı olarak servisi de ayrı rezalet sırf bir yerden para koparmak için bir sorunu olmayan bilgisayarın fiyatından çok onarım parası istiyorlar.

Yaklaşık 1 ay önce şarj kesmeye başladığı için servise gönderdim ve 2026 Kasım ayına kadar garantisi olan bilgisayarı garanti dışı bıraktılar kullanıcı hatası diyerek.
İade istedim 2 hafta sonra geri gönderdiler zor bela.

Bu laptopun Türkiye de hiçbir satış sitesinde yorumunu veya YouTube Türk incelemesini görmedim. Sadece birkaç tane yabancı inceleme var. İncelemelerde sıcaklık değerleri vs. oldukça iyi görünüyor. OLED Gaming laptop hayali olan biri için pek fazla seçenek yokken bu laptopa dair bir bilgisi olan veya öneren var mı?
Alınabilir; ekran kartı watt değeri düşük biraz, onun dışında kötü durmuyor. Üstteki atılan Lenovo model de alınabilir.

Özellikler güzel duruyor fakat marka problemli biraz. Alma

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı