12. Sınıf Bilişim Bölümü Stajı

Mayda

Hectopat
Yer
New York, New York
Daha fazla  
Öncelikle herkese "Merhaba :) " . Ben 11. Sınıf "Bilişim Teknolojileri" bölümü "Web Programcılığı" dalında okuyan bir öğrenciyim. Bizden 12. sınıf staj işlerini halletmemiz söylendi(CV, Staj yapılacak yer). Lakin ben mesleğimi ve bilgimi tam anlamıyla kullanabileceğim bir yer arıyorum. Şimdiye kadar bulduğum yerler ya Avrupa Yakası(Şunu da belirteyim Anadolu Yakasında oturuyorum) ya da Üniversite Stajı idi. Neyse mesajımı daha fazla uzatmadan şunu belirteyim. Acaba sizin bildiğiniz "Bilişim Bölümü" için uygun ve güvenilir bir staj yeri var mı? Ya da sizin bu yolda bana önerebileceğiniz fikirler nelerdir? Paylaşırsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bak dostum sana direkt olarak güncel hayat deneyimlerimden önerilerde bulunayım :)
300 lira stajyer maaşı olan bir işletmeye gitme çünkü paraya ihtiyacın olacak o yaşta.

Şuan anladığım kadarıyla 11. sınıf 2. dönemdesin. Vakit kaybetmeden şimdiden aramaya başlarsan kadrolar boş olduğu için hiç ama hiç zorlanmadan yerleşirsin. Etrafında büyük şirketlerin Holding veya iş merkezleri mutlaka vardır.

KOÇ - ÜLKER gibi büyük firmalarda çalışmaya ne dersin? Beni almazlar diye düşünme, İnsan Kaynakları departmandan randevu al ve şansını dene.
Avrupa Yakası dediğin için çok geniş konuşmuş oldun, Eminönü'nde iş hanına çay dağıtmak da var, çok daha büyük yerlerde keyfine bakmak da.
450'den aşağı da kabul etme kolay kolay :)

Kendi alanın üzerine bir işe girmeye bak. Ve iş yapacağın bir iş bulmaya çalış. Kariyer sitelerini incele. Şimdi sezon bitmek üzere tatil gelmeden yerini ayarlamaya bak. Kolay gelsin.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı