Baboli111 Hectopat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 411 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2024 #11 Rohatkk dedi: Çoğu okullarda müdür öğrenci azaltmak için mezun ediyor hocam benim de kafam karışık ailevi sebeplerden dolayı okula gidemedim. Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum af çıkması tek çaren gibi.
Rohatkk dedi: Çoğu okullarda müdür öğrenci azaltmak için mezun ediyor hocam benim de kafam karışık ailevi sebeplerden dolayı okula gidemedim. Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum af çıkması tek çaren gibi.
R Rohatkk Femtopat Katılım 12 Ocak 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2024 #12 Baboli111 dedi: Sanmıyorum af çıkması tek çaren gibi. Genişletmek için tıkla... İnşallah çıkar hocam ne diyelim artık.
Baboli111 dedi: Sanmıyorum af çıkması tek çaren gibi. Genişletmek için tıkla... İnşallah çıkar hocam ne diyelim artık.
G GAMOLA Decapat Katılım 3 Kasım 2023 Mesajlar 850 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2024 #13 Bir şey olmaz çok çok kötü veya çok çok iyi bir okulda değilsen muhtemelen konuşup geçersin.
R Rohatkk Femtopat Katılım 12 Ocak 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2024 #14 GAMOLA dedi: Bir şey olmaz çok çok kötü veya çok çok iyi bir okulda değilsen muhtemelen konuşup geçersin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam okulum ortalama bir Anadolu lisesi müdür 12.sınıflarla pek ilgilenmiyor sınıf açma derdinde.
GAMOLA dedi: Bir şey olmaz çok çok kötü veya çok çok iyi bir okulda değilsen muhtemelen konuşup geçersin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam okulum ortalama bir Anadolu lisesi müdür 12.sınıflarla pek ilgilenmiyor sınıf açma derdinde.
Bluer0 Hectopat Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 308 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri 3060 Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2024 #15 Rohatkk dedi: Müdürle konuşsak bir şey yapamaz mı ya da sildirmenin bir yolu yok mu? Genişletmek için tıkla... Konuş tabii ki aileni de al yanına müdürden rica edin belki bir şeyler yapabilir sevdiğin hocalara falanda bir danış istersen belki faydaları dokunur.
Rohatkk dedi: Müdürle konuşsak bir şey yapamaz mı ya da sildirmenin bir yolu yok mu? Genişletmek için tıkla... Konuş tabii ki aileni de al yanına müdürden rica edin belki bir şeyler yapabilir sevdiğin hocalara falanda bir danış istersen belki faydaları dokunur.
R Rohatkk Femtopat Katılım 12 Ocak 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2024 #16 Bluer0 dedi: Konuş tabii ki aileni de al yanına müdürden rica edin belki bir şeyler yapabilir sevdiğin hocalara falanda bir danış istersen belki faydaları dokunur. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam deneyeceğim.
Bluer0 dedi: Konuş tabii ki aileni de al yanına müdürden rica edin belki bir şeyler yapabilir sevdiğin hocalara falanda bir danış istersen belki faydaları dokunur. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam deneyeceğim.
G GAMOLA Decapat Katılım 3 Kasım 2023 Mesajlar 850 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2024 #17 Geçersin muhtelemen geçemezsen okulun zararına çünkü.
R Rohatkk Femtopat Katılım 12 Ocak 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2024 #18 GAMOLA dedi: Geçersin muhtelemen geçemezsen okulun zararına çünkü. Genişletmek için tıkla... Vallahi hocam temennim o yönde pazartesi müdürden rica edeceğim durumu yazarım foruma.
GAMOLA dedi: Geçersin muhtelemen geçemezsen okulun zararına çünkü. Genişletmek için tıkla... Vallahi hocam temennim o yönde pazartesi müdürden rica edeceğim durumu yazarım foruma.
7 744124 Centipat Katılım 11 Ocak 2024 Mesajlar 32 12 Ocak 2024 #19 Kaldın knk b saatten sonra gitme boşu boşuna gitme okula.
R Rohatkk Femtopat Katılım 12 Ocak 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2024 #20 744124 dedi: Kaldın kanka b saatten sonra gitme boşu boşuna gitme okula. Genişletmek için tıkla... Beni bırakırsa 470 kişiyi daha bırakmış olur artık o uğraşır bizimle hocam ben yine de bir şansımı deneyeceğim.
744124 dedi: Kaldın kanka b saatten sonra gitme boşu boşuna gitme okula. Genişletmek için tıkla... Beni bırakırsa 470 kişiyi daha bırakmış olur artık o uğraşır bizimle hocam ben yine de bir şansımı deneyeceğim.