12.sınıf devamsızlık sınırını aştım kalır mıyım?

Merhaba arkadaşlar 12.sınıfa gidiyorum devamsızlığım 36 gün oldu okulun çoğunluğuda devamsızlık sınırını aşmış durumda sizce devamsızlıktan kalır mıyım yoksa geçirirler mi?
Reis aynısını ben de yaptım şuan 31.5 gün devamsizligim var sınavlar harici okula da gitmeyeceğim bakalım ne olucak. Af gelir mi muamma ama bir ihtimal gelebilir çünkü geçen senelerde de affı okulun kapanmasına 1 ay kala verirlerdi hatta geçen sene son 2 hafta kala verdiler. Açıkçası benim de bu bakandan pek ümidim yok adam kürsüye çıkıp tarikatlarla işbirliği yapıyoruz diyor siyasete giriyor ve hala görevinde yani istifa etmesi de imkansız gibi bu sene. Onun dışında ailemle konuşur devamsizliklari sildirmeye çalışırız ki bence silinir bizim hoca diyodu silerler sıkıntı etmeyin diye inşallah öyle olur. Çünkü devamsızlığı 30 u geçmiş çok öğrenci var şuan bu büyük kısmı sınıfta birakirlarsa çok yazık olur...

Kalmadım hocam şu an üniversitedeyim ama siz işinizi garantiye almadan gitmemezlik yapmayın hocalarınıza danışın.
Devamsızlıkları aileniz ile konuşarak sildirdiniz mi nasıl geçtiniz? Ben kaldım çünkü sildirmediler. Değişik bir sistem.

Ne yaptınız geçebildiniz mi? Geçebildiyseniz bu sene biz de gitmemeyi düşünüyoruz.
Ben kaldım ama açığa geçtim zaten 12 de bir sene sınıfta kalarak açığa geçilebiliyor ve 238 kredimin olduğunu gördüm. 5 Tane ortak dersim kalmış onları tek sınavda geçmeyi düşünüyorum zaten kolaylar her sene aynı sorular çıkmasından dolayı. YKS den zaten beklediğim sonucu alamadığım için her türlü mezuna kalacaktım ondan kafam rahat ama istediğim bölümü tuttursaydım muhtemelen gidemezdim. Sen mezuna kalmayacağını düşünüyorsan kesinlikle git derim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı