12. sınıf için çalışma programı nasıl yapılır?

damndaniel

Kilopat
Bu sene YKS sınavına gireceğim. Eşit ağırlığım ve geç kaldım farkındayım. Hedefim ilk 70 bine girmek. Nasıl bir program ile bu hedefime ulaşabilirim? Çalışma programı hazırlamada beceriksizim, yardımcı olursanız sevinirim.(0 bilgi ile TYT denemelerinden 45-55 net yapıyorum. Seviye bilgisi isteyen arkadaşlar için)

@damndaniel, öncelikle bir hedefinizi belirleyelim. Sonra çalışma programı işini halledelim, hedefiniz nedir?

Edit: Hedefini şimdi gördüm, hedefin ilk 70 binse biraz zor diyebilirim. Çünkü AYT belası da var, AYT'ye de hiç başlamamışsın. Mezuna kalma şansın var mı?

Onun dışında haftanın her gününü matematiğe ayır. Matematik programında her gün olsun, onun dışında Edebiyat'ta yazar eser ezberlerini, tekrarlarını yap. Onun dışında daha TYT Matematik eksiğin de var, ilk seneden yapabileceğini ben pek düşünmüyorum ancak gene de çalışmayı bırakma, konu konu halletmeye çalış.

@damndaniel, anlıyorum. Dediğim gibi ilk seneden yapabileceğinizi pek sanmıyorum, iş tabii ki kapasiteye de bakar. Ancak biraz gerçekçi olmak lazım, Kasım ayındayız. Daha TYT'yi tam anlamıyla bitirememişsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…