12. sınıf matematik sınavına nasıl hazırlanılır?

novaeanglae

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar TYT temelim çok kötü değil ama uzun süredir çalışamadım okulda dersleri bile dinleyemiyorum. 1.dönem 1.yazılıya hangi konudan girip başlamam gerekiyor, direkt 12.sınıftan girip çalışabilir miyim? Bugün sabah 5'e kadar çalışma şansım var ve en azından 40 almak istiyorum. TYT'de yine hangi konuyla bağlantılıysa açıklar mısınız? Rica ediyorum boş boş zırvalayacaklar yazmasın konuya, herkes aynı hayatı yaşamıyor. (konu logaritmaya kadar)

Son düzenleyen: Moderatör:
12. Sınıfın tyt ile pek bir alakası yok. Eger ilk 12 konu temeliniz yoksa zaten direkt matematik yapamıyorsunuz. Hangi konular vardı sınavda? Çok hatırlamıyorum konuları.

Neye inanıyorsan yardımcı olsun inanmıyorsanda yardımcı olacak biri çıkar karşına umarım iyi sosyaller.

Bende ful TYT odaklı çalıştım ama derste hocayı dikkatli dinlediğim için sadece Eyüp B'den logaritma ve diziler tekrar videosu izledim sende onlara bak bir eğer yapamazsan benzeri tekrar videoları bak daha kolay seviyede olan emin ol 2 konuda acayip kolay konular zor bir yanı yok yani.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı