yorgunsavascı999
Hectopat
Arkadaşlar, biliyorsunuz 3 gün staja gidiyoruz ve bu ders 24 saatlik ders geçer ve 100 girilirse 6 ders notu ne olursa olsun direk takdir alıyorsun. Şimdi kime sorduysam 100 girildi diyor ve sınıfının neredeyse %90'ına 100 girmişler ve en sinir edende yanımdaki kekoya şef yalakasına 100 girilmesi, bana da 85 girildi her ne kadar size göre iyi sayılsa da kötü not takdir alabilmek için 6 dersinde 100 olması gerekiyor ki tam 85 ile alasın. Bu da imkansız bir şey, ek olarak şefin benimle dalga geçmesi ve ustalarında dalga geçmesi ve kötü davranmaları iyice zoruma gitti çok bileymiş, hak etmiyormuşum. Ha 100 girilenlere sanki 100 çok hak ediyorlar ya, şimdi notu insan kaynakları giriyor nasıl konuşmalıyım? Aslında konuştum direkt düzelteceğim deyip başından yollamıştı ama düzeltmemiş, başından göndermek için.
Yarın nasıl konuşabilirim? Ek olarak puan verilmeden 1 gün önce iş kazası geçirdim bununda etkisi var gibi, bir de o çocuk hem yalaka hem de tanıdığı var diye girmişler galiba. İyice zoruma gitti. Sırf iş kazası için 100 bile girilebilirdi, düşünsenize geçen sene sınıf birincisiniz ama bu sene en tembeli bile takdir alıp sizi geçiyor. O değil de diploma notunu da artırıyordu yarın başından sağmak için kesin gene 100 gireceğim diyecek 2.dönem için ama diğer çocuk neden iki defa takdir alacak ve diploma notu yükselecek adalet mi bu?
Neden böyle not girdiniz diye sorsam sakıncası olur mu acaba?
Yarın nasıl konuşabilirim? Ek olarak puan verilmeden 1 gün önce iş kazası geçirdim bununda etkisi var gibi, bir de o çocuk hem yalaka hem de tanıdığı var diye girmişler galiba. İyice zoruma gitti. Sırf iş kazası için 100 bile girilebilirdi, düşünsenize geçen sene sınıf birincisiniz ama bu sene en tembeli bile takdir alıp sizi geçiyor. O değil de diploma notunu da artırıyordu yarın başından sağmak için kesin gene 100 gireceğim diyecek 2.dönem için ama diğer çocuk neden iki defa takdir alacak ve diploma notu yükselecek adalet mi bu?
Neden böyle not girdiniz diye sorsam sakıncası olur mu acaba?