12. sınıf staj sınavı nasıl yapılır?

qdexz_vl

Hectopat
Daha fazla  
Şu an 11. sınıf bilişim öğrencisiyim. Seneye okul zamanında yani 2025 Eylül'den itibaren staja başlayacağım ama bu staj işleri nasıl oluyor? staj defteri ne, defterde ne yapıyoruz ve staj müfredatın bir konusu olduğu için onunda bir sınav gibi bir şeyi vardır diye düşünüyorum. Stajın sınavı nasıl oluyor?

Şu an 11. sınıf bilişim öğrencisiyim. Seneye okul zamanında yani 2025 Eylül'den itibaren staja başlayacağım ama bu staj işleri nasıl oluyor? Staj defteri ne, defterde ne yapıyoruz ve staj müfredatın bir konusu olduğu için onunda bir sınav gibi bir şeyi vardır diye düşünüyorum. Stajın sınavı nasıl oluyor?

Güncel olarak 12. sınıf bilişim öğrencisiyim staja gidiyorum anlatayım sana. Staj defteri staj yaptığın yerlerde yaptığın işleri vs. anlattığın bir defter ya da belirli bir konu veriyor öğretmenin sana onu yazıyorsun bizimki öyle. Dönem sonunda da (Haziran gibi okul bitiyor ya o zaman.) Defterde olan konulardan sınav oluyorsun bende girmedim daha gireceğim hocamızın bana anlattığı kadarıyla bu kadar sorun varsa sorabilirsin.

Güncel olarak 12. sınıf bilişim öğrencisiyim staja gidiyorum anlatayım sana. Staj defteri staj yaptığın yerlerde yaptığın işleri vs. anlattığın bir defter ya da belirli bir konu veriyor öğretmenin sana onu yazıyorsun bizimki öyle. Dönem sonunda da (Haziran gibi okul bitiyor ya o zaman.) Defterde olan konulardan sınav oluyorsun bende girmedim daha gireceğim hocamızın bana anlattığı kadarıyla bu kadar sorun varsa sorabilirsin.
Benim mezun olduğum sene sınavda sorduğu şeyler defterdekiler ile alakası yoktu. Bazı liseler staj sınavı olarak uygulamalı yaptırabiliyor. Elektrik pano kurmak gibi.

Koca sene sadece sene sonu mu staj sınavı oluyor?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı