12. sınıfa geçen biri yaz tatilinde ne yapmalı?

Hocam bende 12.sınıfa geçtim bu program başlangıç için gayet yeterli birden çok çalışıp kendimizi sıkmanın manası yok benim 1 günümde aşağı yukarı böyle geçiyor.

Hocam TYT'yi nasıl çalışıyorsunuz? Ben TYT matematik ÜçDörtBeş kitabini aldım bir de mert hocanın kamp kitaplarını aldım onları çözüyorum.

Programdaki AYT matematik yerine biyoloji koymamı mı öneriyorsunuz.

ben mert hocanın geçen sene çektiği kampına katıldım soru bankası olarakda bilgisarmal ve orijinal çözüyorum zaten bilgisarmal ve 345 birbirine yakın kitaplar

tyt kaç net geliyor

Ben mert hocanın geçen sene çektiği kampına katıldım soru bankası olarak da Bilgi Sarmal ve orijinal çözüyorum zaten Bilgi Sarmal ve 345 birbirine yakın kitaplar.

TYT kaç net geliyor.

Hocam 35 net en son deneme olduk dershanede haziran başı Türkçe 25 dogru geri kalan Full yanlış matematik 3 net falan vardı öyle yani bayağı kötüyüm TYT'de.

bende kötüyüm ama bu sene sıkı çalışmam lazım bıktım liseden. ea mısın say mı

Bende kötüyüm ama bu sene sıkı çalışmam lazım bıktım liseden. EA mısın say mı?

Sayısal
hocalar girdiğiniz deneme zordu dedi ama normaldede 40 netlerin üstüne pek çıkamıyordum 11 boyunca TYT'ye hiç çalışmadıgım için.

Hocam eğer sıkı çalışırsak yapabileceğimizi düşünüyorum mezuna kalmamak için ben köpek gibi çalışacağım.

12 yazında evet saçmalık.
Dostum adamakıllı ilk önce tyt'yi bitir. 90 netlere çıkart. Konu eksiğin kalmasın. Kasım'a kadar TYT bas. AYT'de 11 konularını hallet analitik geometri çöz. Bende apotemi var. Çok güzel kaynak. Geometri sakın ihmal etme. TYT geometri aban. Şuan ayt ile ilgili ne çalışırsan çalış unutacaksın. Sadece ayt mat çalışabilirsin.

Hocam geometride elimde kaynak yok sadece birey temel düzey soruların oldugu kaynak var.
Kolay soruları yapabiliyorum zorlarda tökezliyorum.
TYT bitir derken matematik ve paragrafı mı kastediyorsunuz.

Apotemi şu an bana zor gelir AYT için Bilgi Sarmal falan almayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…