12. sınıfa geçen biri yaz tatilinde ne yapmalı?

Hocam bende 12.sınıfa geçtim bu program başlangıç için gayet yeterli birden çok çalışıp kendimizi sıkmanın manası yok benim 1 günümde aşağı yukarı böyle geçiyor.

Hocam TYT'yi nasıl çalışıyorsunuz? Ben TYT matematik ÜçDörtBeş kitabini aldım bir de mert hocanın kamp kitaplarını aldım onları çözüyorum.

TYT matematik + 11 fen öncelikli olmalı, sonra AYT matematik ve biraz da TYT fene ağırlık verirsin. Önemli olanlar TYT matematiğin iyi seviyeye gelmesi ve 11 feninin bitme noktasına gelmesi. AYT fen çok ağır ve önemli, biyoloji de dahil aksatma. AYT matematiğin de iyi olsun ama şu an 12 konularını kavrayacak seviyeye gelmen kafi, okul açılınca YKS varmış gibi kusursuz olmaya çok çalışma daha 1 sene var. Paragraf geometri de Allah'ın emri zaten. YouTube'a çok takılma konuları öğreneyim diye girme yani, konu anlatım kitabın varsa ondan anlamadığın yerde YouTube'dan yardım al, hocalar kavrama kapasitesi minimum olan öğrenciye uygun şekilde anlatıyor zaman kaybı olabilir çoğu kanal, tek hocanın anlatımına da bağlı kalma.

Programdaki AYT matematik yerine biyoloji koymamı mı öneriyorsunuz.

Hocam TYT'yi nasıl çalışıyorsunuz? Ben TYT matematik ÜçDörtBeş kitabini aldım bir de mert hocanın kamp kitaplarını aldım onları çözüyorum.

ben mert hocanın geçen sene çektiği kampına katıldım soru bankası olarakda bilgisarmal ve orijinal çözüyorum zaten bilgisarmal ve 345 birbirine yakın kitaplar

tyt kaç net geliyor

Ben mert hocanın geçen sene çektiği kampına katıldım soru bankası olarak da Bilgi Sarmal ve orijinal çözüyorum zaten Bilgi Sarmal ve 345 birbirine yakın kitaplar.

TYT kaç net geliyor.

Hocam 35 net en son deneme olduk dershanede haziran başı Türkçe 25 dogru geri kalan Full yanlış matematik 3 net falan vardı öyle yani bayağı kötüyüm TYT'de.

Hocam eğer sıkı çalışırsak yapabileceğimizi düşünüyorum mezuna kalmamak için ben köpek gibi çalışacağım.

12 yazında evet saçmalık.
Dostum adamakıllı ilk önce tyt'yi bitir. 90 netlere çıkart. Konu eksiğin kalmasın. Kasım'a kadar TYT bas. AYT'de 11 konularını hallet analitik geometri çöz. Bende apotemi var. Çok güzel kaynak. Geometri sakın ihmal etme. TYT geometri aban. Şuan ayt ile ilgili ne çalışırsan çalış unutacaksın. Sadece ayt mat çalışabilirsin.

Dostum adamakıllı ilk önce TYT'yi bitir. 90 netlere çıkart. Konu eksiğin kalmasın. Kasım'a kadar TYT bas. AYT'de 11 konularını hallet analitik geometri çöz. Bende apotemi var. Çok güzel kaynak. Geometri sakın ihmal etme. TYT geometri aban. Şu an AYT ile ilgili ne çalışırsan çalış unutacaksın. Sadece AYT mat çalışabilirsin.

Hocam geometride elimde kaynak yok sadece birey temel düzey soruların oldugu kaynak var.
Kolay soruları yapabiliyorum zorlarda tökezliyorum.
TYT bitir derken matematik ve paragrafı mı kastediyorsunuz.

Dostum adamakıllı ilk önce TYT'yi bitir. 90 netlere çıkart. Konu eksiğin kalmasın. Kasım'a kadar TYT bas. AYT'de 11 konularını hallet analitik geometri çöz. Bende apotemi var. Çok güzel kaynak. Geometri sakın ihmal etme. TYT geometri aban. Şu an AYT ile ilgili ne çalışırsan çalış unutacaksın. Sadece AYT mat çalışabilirsin.

Apotemi şu an bana zor gelir AYT için Bilgi Sarmal falan almayı düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı