12.sınıfa yeni geçenler için yaz tatili çalışması

Emiroo

Hectopat
Katılım
23 Eylül 2018
Mesajlar
387
Arkadaşlar 12.sınıfa geçtim ve de yaz tatilin de sıkı çalışmak istiyorum. Tonguç ve gri koçun birlikte hazırladığı KAMP2021'e katılmak istiyorum. Sizin bir öneriniz var mı? Ya da siz neler yapacaksınız?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
1 tane TYT matematik problem kitabı ve 1 tane de TYT paragraf kitabı bitir. İki kitabı da yayarak her gün çöz. Sonraki sene TYTde aşırı işine yarayacak. Ayrıca yeni işlediğiniz biyoloji sistemler konularını hazır tazeyken tekrar et ve unutmamaya çalış. Yeterli olacaktır. Çok kasmamaya çalış zaten sene içinde çok sıkılacaksın. Ama dediğim gibi her gün 30 paragraf sorusu çözmeye başla. Hızlı çözmeye çalış.
 
1 Tane TYT Matematik problem kitabı ve 1 tane de TYT paragraf kitabı bitir. İki kitabı da yayarak her gün çöz. Sonraki sene TYT'de aşırı işine yarayacak. Ayrıca yeni işlediğiniz biyoloji sistemler konularını hazır tazeyken tekrar et ve unutmamaya çalış. Yeterli olacaktır. Çok kasmamaya çalış zaten sene içinde çok sıkılacaksın. Ama dediğim gibi her gün 30 paragraf sorusu çözmeye başla. Hızlı çözmeye çalış.

Aslında okulların pandemi sürecin de bu dediklerini bitirdim şimdi KAMP2021 PROgramına başladım 11 Full tekrar (her dersin test kitabı bitiyor) + TYT derslerinden de az az ilerletiyorlar ve soru çözdürüyorlar şimdilik planım bu.
 
Sıkılmayacaksan dediğin şekilde devam edebilirsin, baya faydalı olur sana. 11. sınıfın derslerini hallettiğin zaman çok daha rahat edersin 12. sınıf derslerinde.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı