12. sınıfın 2. dönemi açığa geçilir mi?

Hayda bu ne demek şimdi. Peki başka bir hocanı dene sınıf öğretmeni falan ilgilenir belki.

Sınıf öğretmeni bu işlerden anlayan bir nevi iyi biri ve bize dedi ki gençler 1 dönem geçseydiniz iyi olurdu fakat şu anda geçmenizin bir mantığı olmaz bence dedi. Yani gene de ben bir şansımı denerim. Burda Hafızlık kursuna kayıt oluyorlar o şekilde açık öğretime geçiyorlar sen de öyle yapacaksın de herhalde. Bu arada hocam sen neden daha önce geçmedin ve aileni nasıl ikna ettin.

Sınıf öğretmeni bu işlerden anlayan bir nevi iyi biri ve bize dedi ki gençler 1 dönem geçseydiniz iyi olurdu fakat şu anda geçmenizin bir mantığı olmaz bence dedi. Yani gene de ben bir şansımı denerim. Burada hafızlık kursuna kayıt oluyorlar o şekilde açık öğretime geçiyorlar sen de öyle yapacaksın de herhalde. Bu arada hocam sen neden daha önce geçmedin ve aileni nasıl ikna ettin.

Kankam ben daha önce bu şekilde geçmenin mümkün olduğundan haberim olmadığı için geçmedim hiç yeltenmedim yani ve şaka gibi yeni haberim oluyor. Şansımı deneyeceğim işte olursa geçerim olmazsa dayanırız 6 ay ne yapalım okumuşuz zaten onca yıl 6 ay çok ta koymaz.

Kankam ben daha önce bu şekilde geçmenin mümkün olduğundan haberim olmadığı için geçmedim hiç yeltenmedim yani ve şaka gibi yeni haberim oluyor. Şansımı deneyeceğim işte olursa geçerim olmazsa dayanırız 6 ay ne yapalım okumuşuz zaten onca yıl 6 ay çok ta koymaz.

Aynen hocam hatta 6 ay değil yani şöyle düşün 1. dönem bittikten sonra geçeceksin haziran ayında zaten bizi okula çağırmazlar hatta bizim okulu geçen sene mayıs'ta da çağırmamışlar toplasan 3-4 ay aslında yani açık öğretimde geçireceğin süre.

Aynen hocam hatta 6 ay değil yani şöyle düşün 1. dönem bittikten sonra geçeceksin haziran ayında zaten bizi okula çağırmazlar hatta bizim okulu geçen sene mayıs'ta da çağırmamışlar toplasan 3-4 ay aslında yani açık öğretimde geçireceğin süre.

Haklısın bakacağız artık hayırlısı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı