12.sınıfta açık liseye geçmek

User00

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben 12.sınıfım imam hatipten açık liseye geçmek istiyorum fakat kredi sistemi nasıl oluyor bilmiyorum mezuniyet için 170 krediyi tamamlamak gerekiyormuş ben son sene geçtiğim için kredim yüksek olur mu ve bu kredi neye göre veriliyor bilen birisi var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şuana kadar almış olduğunuz derslerin kredi karşılığını topluyorlar ve eksik yani almanız gereken dersleri söylüyorlar bunları sistemden seçiyorsunuz ve sınavların yapıldığı tarihte sınavlarına giriyorsunuz ve mezun olmuş oluyorsunuz.

Şuana kadar almış olduğunuz derslerin kredi karşılığını topluyorlar ve eksik yani almanız gereken dersleri söylüyorlar bunları sistemden seçiyorsunuz ve sınavların yapıldığı tarihte sınavlarına giriyorsunuz ve mezun olmuş oluyorsunuz.
Hocam önceki senelerdeki notların kredi karşılığının kaç olduğunu nasıl öğrenebilirim ?

Hocam önceki senelerdeki notların kredi karşılığının kaç olduğunu nasıl öğrenebilirim ?
Onun hakkında net bir bilgim yok ancak AÖL sitesinden bir bakmanı tavsiye ederim veya arayıp bilgi alabilirsen daha doğru olacaktır . Eğitim hayatında başarılar dilerim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı