12. sınıfta açık öğretime geçerken kredi hesaplama

Swenzy1

Hectopat
Daha fazla  
11. sınıf meslek lisesi öğrencisiyim ve 12. sınıf için açığa geçmeyi düşünüyorum. Alan şefine söylediğimde benim kredimin orayı tamamlayıp tamamlamamasından falan bahsetti pek anlamadım. Kredimi nasıl hesaplayabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kredinin nasıl hesaplanacağını bilemiyorum da şefinizin demek istediği, 11. sınıfta bazı kültür derslerini görmediğiniz için biraz eksik krediyle başlatabilir demek istemiş. Kaldı ki çok sorun oluşturmaz zaten sorumlu kaldığın ders yoksa eğer.

1655277675868.png

@262364 bu senin attığın OBP hesaplama hocam, arkadaş 12. sınıfa geçince kaç kredim olur diye soruyor.

Haber sitesiymiş, hit uğruna ne yaptıklarını şaşırıyorlar.

Kredinin nasıl hesaplanacağını bilemiyorum da şefinizin demek istediği, 11. sınıfta bazı kültür derslerini görmediğiniz için biraz eksik krediyle başlatabilir demek istemiş. Kaldı ki çok sorun oluşturmaz zaten sorumlu kaldığın ders yoksa eğer.

Kaldığım ders yok ya sorun olmaz diye düşünüyorum.
Hocam ben böyle yazdım o çıktı :D Klasik insan yanıltma yöntemi.

Eki Görüntüle 1420317
Sabahtan beri böyle arıyorum bende :))

Dediğim gibi düz açık liseye geçeceğin için sadece birazcık eksik krediyle başlatabilir. Bu durum da zaten sorun oluşturmaz. 7 ve 8. dönemde ek sınavlarla falan halledersin. 18 yaş ve üzeri öğrenciler için 3. dönem sınavları yapılıyor zaten.

Aslında ilk başta böyle bir şey var mı ona bakmak lazım, çünkü böyle bir şey olsa hesaplama siteleri şimdiye otomatik hesaplayıcılar yapardı diye düşünüyorum.

Ya bizim hocalar hep böyle bir şeyler diyor ama 11.sınıf ortasında Anadolu lisesine geçen arkadaşım var sözde 9'dan başlatıyorlardı :D
Dediğim gibi düz açık liseye geçeceğin için sadece birazcık eksik krediyle başlatabilir. Bu durum da zaten sorun oluşturmaz. 7 ve 8. dönemde ek sınavlarla falan halledersin. 18 yaş ve üzeri öğrenciler için 3. dönem sınavları yapılıyor zaten.
Teşekkürler :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı