12. sınıfta açık öğretime nasıl geçilir?

aesposed

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba bir meslek lisesinde okuyorum. Haftada 3 gün staj 2 gün okul şeklinde günüm geçiyor. Ama sıkıntı staj yaptığım yerdeki iş koşulları inanılmaz derecede zorlu. Günde 10 saat aralıksız ayaktayım ve sürekli hareket halindeyim. Eve gelince sınavlara bile çalışacak enerjim kalmıyor. Açık liseye geçmem mümkün mü yoksa bu işkenceyi bir yıl boyunca çekecek miyim?

Arkadaşlar merhaba bir meslek lisesinde okuyorum. Haftada 3 gün staj 2 gün okul şeklinde günüm geçiyor. Ama sıkıntı staj yaptığım yerdeki iş koşulları inanılmaz derecede zorlu. Günde 10 saat aralıksız ayaktayım ve sürekli hareket halindeyim. Eve gelince sınavlara bile çalışacak enerjim kalmıyor. Açık liseye geçmem mümkün mü yoksa bu işkenceyi bir yıl boyunca çekecek miyim?
Hocam kararlı mısınız? 1 sene kalmış dayanmanızı tavsiye ederim açık sizi çok fazla zorlar.

Kayıtları kapandı diye biliyorum ben geçen yıl sınava çalışmak için ocak ayında açık öğretime geçmiştim ve çok rahat oluyurdu benim için. Bi ton gereksiz ders görmüyordum , sanırsam yarı yıl tatilinde geçebilirsin, okulundaki müdürünle konuşucaksın o sana yol göstericek az bişey ücreti vardı bide

Hocam kararlı mısınız? 1 sene kalmış dayanmanızı tavsiye ederim açık sizi çok fazla zorlar.

Açık öğretim zorlamıyor belli bir kredisi varsa okulda boş derslere çalışmak yerine Online 4 adet sınav oluyor ve mezun oluyorsun bu kadar basit.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı