Arkadaşlar 10. sınıfta alan seçimi sırasında ablam tıp okuyor diye ailem sende sayısal dene mühendis, doktor olursun dedi. Ben de hallederim diye düşünüyordum. 11 olunca başta iyi gidiyordu fakat 2. döneme geçildiğinde pek bana göre olmadığını fark ettim, bunu bizden sorumlu müdür yardımcısına ilettim seneye geçersin dedi. Ondan sonra pandemi girdi araya. Okullar açılacak dendi, ertelendi. Yaz tatilinden sonra Online eğitim olunca ben bunu hocaya belirttim, bana eşit ağırlık derslerine Zoom'dan gir dedi. Ben biraz girdim, zaten 3 kişi anca oluyordu, sonra girmedim.
Şimdi baktım, ben hala sayısal gözüküyorum. Hocaya anlattım, anca 1. dönem başlarında değişiyor dedi. Arkadaşlarıma sordum, geçenler olmuş. Onlar EA sınıfında gözüküyormuş. Hocaya anlattım durumu, şu an elimden bir şey gelmez diyor. Eğer okullar açılırsa ben sayısal derslerden yazılı olacağım, bilmediğim için OBP'ım düşecek. Daha önce başka öğrenci sene ortasında geçmiş örneği varken ben neden geçemiyorum? Okullar açık ise görüşmeye gideceğim ama açık mı bilmiyorum. Babama aratmayı düşündüm, şimdi de adamı çok sıkarsam tersler falan diye düşünüyorum.