12. sınıfta alan değiştirilebilir mi?

AsLegolas

Hectopat
Yer
Ayrık Vadi
Arkadaşlar 10. sınıfta alan seçimi sırasında ablam tıp okuyor diye ailem sende sayısal dene mühendis, doktor olursun dedi. Ben de hallederim diye düşünüyordum. 11 olunca başta iyi gidiyordu fakat 2. döneme geçildiğinde pek bana göre olmadığını fark ettim, bunu bizden sorumlu müdür yardımcısına ilettim seneye geçersin dedi. Ondan sonra pandemi girdi araya. Okullar açılacak dendi, ertelendi. Yaz tatilinden sonra Online eğitim olunca ben bunu hocaya belirttim, bana eşit ağırlık derslerine Zoom'dan gir dedi. Ben biraz girdim, zaten 3 kişi anca oluyordu, sonra girmedim.

Şimdi baktım, ben hala sayısal gözüküyorum. Hocaya anlattım, anca 1. dönem başlarında değişiyor dedi. Arkadaşlarıma sordum, geçenler olmuş. Onlar EA sınıfında gözüküyormuş. Hocaya anlattım durumu, şu an elimden bir şey gelmez diyor. Eğer okullar açılırsa ben sayısal derslerden yazılı olacağım, bilmediğim için OBP'ım düşecek. Daha önce başka öğrenci sene ortasında geçmiş örneği varken ben neden geçemiyorum? Okullar açık ise görüşmeye gideceğim ama açık mı bilmiyorum. Babama aratmayı düşündüm, şimdi de adamı çok sıkarsam tersler falan diye düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
1. dönem başlarında değişiyor dedi.
Haklı.

Bunu bizden sorumlu müdür yardımcısına, ilettim seneye geçersin dedi.
Bunu demesine rağmen...
Yaz tatilinden sonra Online eğitim olunca ben bunu hocaya belirttim, bana eşit ağırlık derslerine Zoom'dan gir dedi.
...burada "Hayırdır, beni niye geçirmiyorsunuz?" demeliydin.

Daha önce başka öğrenci sene ortasında geçmiş örneği varken...
Sanırım sorup geçiş yaptığını söyleyen arkadaşlarından bahsediyorsun. Çünkü onun dışında örnek olmamalı. Hatta onlar da olmamalı. Bence onlar eylül/ekim aylarında geçişlerini yaptılar. Ama sen yapmadın. Zaten sözle olacak bir şey değil o. Pandemi şartında sözle belki olur ama yine de senin değil, velinin sözü ile olur. Faks falan isterler bence.

Babama aratmayı düşündüm, şimdi de adamı çok sıkarsam tersler falan diye düşünüyorum.
Doğru düşünmüşsün. Adamın tersleyecek bir şeyi yok. Muhtemelen dersine bile girmiyor.

Önce babana anlat durumu, müdürle mi yardımcısıyla mı neyse görüşsün. Olmaz falan derlerse de ilçe MEM'den şikayete başla.

Ama bence öncesinde o geçiş yaptığını iddia edenlerle ayrıntılı şekilde konuş. Onların yapıp senin yapmadığın bir şey varsa durum senin suçun olabilir, üstüne kalabilir.

Ama bence öncesinde o geçiş yaptığını iddia edenlerle ayrıntılı şekilde konuş. Onların yapıp senin yapmadığın bir şey varsa durum senin suçun olabilir, üstüne kalabilir.
Birisi Kasım birisi Ocak'ta geçiş yapmış. Rehberlik hocasına durumu anlattım dönüş bekliyorum. Eğer olmazsa sayısaldan yazılılara girmem gerekecek ya da özel okula geçmem gerekecek bunlarıda istemiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı