12. sınıfta baraj olmayan dersten kalınırsa diploma alınabilir mi?

256386

Kilopat
Makaleler
1
Bugün derste biyoloji hocamızla konuşuyorduk neyse bir zaman sonra olay 12. sınıf kalma konusuna geldi. Ve hocamız şöyle bir cevap verdi; 12.sınıf olduğunuz için siz baraj olmayan bir dersten de kalırsanız(biyoloji) ortalama ve baraj derslerden geçseniz ve 12. sınıfa kadar hiç bir sorumlu dersiniz olmasa bile diplomanızı alamazsınız bütünlemeye girmeniz gerekir dedi. Buna istinaden:

Ben imam hatip lisesine gidiyorum. Önemli nokta 12. sınıf olmam. Baraj derslerim kuran ve edebiyat. Bu derslerden geçtiğimi düşünelim ve ortalamam 70 falan ama baraj olmayan bir dersten 2 dönem de kaldım diyelim. Ve hiç bir sorumluluğum yok o zamana kadar. Şimdi böyle bir durum da ben diploma alır mıyım yoksa baraj olmayan dersin bütünlemesine girmem mi gerekir? (Unutmayalım, 12.sınıfım. Diğer sınıflarda kalkmadığını ben de biliyorum)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı