12. sınıfta bilerek sınıfta kalmak mantıklı mı?

Mezuna kalma olayı çok normal bir şey bende kaldım çevremdeki çoğu insan da bunda sorun olacak bir şey yok ama sınıfta kalıp tekrar okumak aynı liseyi istemiyorsun başka liseye gidip oradan memnun olacağın kesin değil tabii hayatını durumları sen daha iyi biliyorsun ama ben senin yerinde olsam okuldan genel olarak sogumuşken bitirip kurtulmaya bakardım sonra oturup elinden geldiğince rahat kafayla sınava hazırlan
Ders videoları falan anlatan hocalar zaten hep var.
Ve şöyle bir şey söyleyeyim hiçbir şey senin mutlulugundan önemli değil ve genel olarak insanları çok takma yaşım senden büyük abi tavsiyesi olarak düşünebilirsin öncelikle mutlu olacağın şeyi düşün ve yap insanları boş ver hakkında hayırlısı olsun.
Verdiğin tavsiye için çok teşekkür ederim, çevremde bu konuda beni ciddiye alan kimse olmadı herkes "hasta mısın" gibi tepkiler verdi. Sadece dediğim gibi bu şekilde bitecek olması beni mutsuz ediyor sanki 4 yılımı boşa geçirmiş gibi hissediyorum ama sanırım mantıklı olan dediğin gibi bir şekilde mezun olup bir daha okulla uğraşmamak. Daha iyi bitebilirdi düşüncesiyle böyle bir karar almak istemiştim.

Verdiğin tavsiye için çok teşekkür ederim, çevremde bu konuda beni ciddiye alan kimse olmadı herkes "hasta mısın" gibi tepkiler verdi. Sadece dediğim gibi bu şekilde bitecek olması beni mutsuz ediyor sanki 4 yılımı boşa geçirmiş gibi hissediyorum ama sanırım mantıklı olan dediğin gibi bir şekilde mezun olup bir daha okulla uğraşmamak. Daha iyi bitebilirdi düşüncesiyle böyle bir karar almak istemiştim.
Herşey güzel bitmek zorunda değil o yüzden geleceğine odaklan emin ol üniversiteye geçince lisenin çok önemi kalmicak yeni arkadaşliklar yeni ortam herşey daha güzel olabilir sen okulu bitirip ders çalışmana bak umarım istediğin bölümü kazanırsın sonrası zaten gelir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı